Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Riff Hikkaduwa

Forkæl dig selv med et ophold på luksuriøse Riff Hikkaduwa med direkte adgang til stranden, infinity-pool, spaafdeling og rooftop-bar. Bliv fristet her!

Riff Hikkaduwa

Sri Lanka

På det luksuriøse, femstjernede Riff Hikkaduwa med direkte adgang til Hikkaduwas gyldne sandstrand er selvforkælelse, ro og afslapning nøgleordene. Hotellet er derfor særligt velegnet til voksne.

Hotellet er Hikkaduwas første designhotel og en sand perle, som på smukkeste vis kombinerer det traditionelle srilankanske og moderne arkitektur.

Her kan du forkæle dig selv med en afslappende behandling i hotellets spaafdeling, få pulsen op i træningscentret, tage en dukkert i den lækre infinity-pool eller slappe af på en solseng med en god bog.

Restauranter og barer

På Riff Hikkaduwa findes ikke mindre end fire restauranter og barer.

Hovedrestauranten byder på lækker morgenmad og en a la carte-menu med et bredt udvalg af international og lokale retter, mens poolbaren serverer friske salater, gourmetsandwiches og kølige drikkevarer.

Vil du virkelig forkæle dig selv, kan du nyde kokkens lækre specialiteter eller en drink i hotellets rooftop-bar, som har en hyggelig loungestemning og en formidabel, 180 graders udsigt over havet.

Slutteligt byder den stilfulde Lobby Bar & Lounge på friske frugtjuicer, smoothies, cocktails, kaffe, te og andre drikkevarer samt et udvalg af lækre appetizers og søde fristelser til den lille sult.

Derudover findes både bibliotek, wi-fi og mulighed for yogalektioner (mod gebyr).

Værelser på Riff Hikkaduwa

Alle værelser på Riff Hikkaduwa er moderne og smagfuldt indrettede med naturlige materialer og afdæmpede farver, som giver en fantastisk afslappende stemning i rummet.

Desuden har alle værelser eget badeværelse med rainshower, minibar, wi-fi, king-size seng, aircondition, tv, elkedel, gratis Ceylon-te og drikkevand, mulighed for roomservice samt balkon med havudsigt.

Beliggenhed

Beliggende direkte ved sandstranden i Hikkaduwa og kun 20 minutter fra den berømte havneby Galle har du på Riff Hikkaduwa også rig mulighed for at opleve endnu mere af skønne Sri Lanka.

Tag for eksempel på snorkeltur ved de smukke koralrev, oplev livet under vandet fra en båd med glasbund, læg vejen forbi en af de smukke sandstrande langs kysten, eller gå en tur i Galles gader og besøg det verdensberømte Galle Fort, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Vær opmærksom på, at bølgerne kan være høje, og der kan være understrømme i vandet.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer