Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Thaproban Pavilion Resort and Spa

Med en formidabel udsigt over det azurblå hav og kun 5-10 min til Unawatunas strande ligger luksuriøse Thaproban Pavilion Resort & Spa. Bliv fristet her!

Thaproban Pavilion Resort and Spa

Sri Lanka

Beliggende kun 5-10 minutter fra den lækre sandstrand i Unawatuna finder du det femstjernede Thaproban Pavilion Resort & Spa.

 

Det luksuriøse boutique-hotel byder på en afslappet og hyggelig atmosfære med rummelige terrasser og loungeområder samt en formidabel udsigt over Det Indiske Ocean og det verdensberømte Galle Fort.

 

Oplev den smukkeste solnedgang fra Buena Vista-restauranten, som byder på masser af frisk seafood samt et udvalg af velsmagende internationale, asiatiske og srilankanske retter.

 

Nyd en guddommeligt tilberedt hummer eller grillet calamari under åben himmel, forkæl krop og sjæl med en afslappende behandling i Sansevi Spa, eller tag den korte tur til Unawatuna, hvor du finder hvide sandstrande og azurblåt vand, gode dykker- og snorklemuligheder ved det smukke koralrev, hyggelige restauranter samt masser af udflugtsmuligheder.

 

I Unawatuna finder du kort sagt alt, hvad hjertet kan begære under en badeferie i Sri Lanka, og med Thaproban Pavilion Resort & Spa som base er du garanteret en afslappende og luksuriøs ferie.

 

Alle hotellets rummelige og elegant indrettede værelser har aircondition, tv, minibar, wi-fi, elkedel og eget bad/toilet samt terrasse eller balkon med en formidabel udsigt over Det Indiske Ocean.

 

Mod tillæg er det også muligt at booke en suite med to soveværelser og to badeværelser. Thaproban Pavilion Resort & Spa er derfor særligt velegnet for børnefamilier.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer