>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Phi Phi CoCo Beach Resort

Phi Phi CoCo Beach Resort er et sandt barfodsparadis med afslappet atmosfære, fantastisk service, lækre bungalows, et vidunderligt poolområde og direkte adgang til den dejlige sandstrand med fint, lyst sand og krystalklart vand.

Her bor du i rolige omgivelser i udkanten af hovedbyen Tonsai med gåafstand til turarrangører, restauranter og butikker, og skulle du få lyst til at opleve Phi Phis berømte natteliv, kan du nemt gå den lille kilometer ind til centrum.

Foretrækker du fred og ro, får du masser af netop det på Phi Phi CoCo Beach Resort, hvor du kan glæde dig til lange, dovne dage på den private sandstrand eller ved det dejlige poolområde med panoramaudsigt over det turkisblå hav. Her er der en stor, indbydende swimmingpool, boblebad, liggestole og parasoller samt en swim-up poolbar, hvor du kan nyde en kold øl eller en forfriskende cocktail.

Du kan også forkæle dig selv med en afslappende massage med udsigt over stranden eller nyde et lækkert måltid i hotellets restaurant.

På Phi Phi CoCo Beach Resort, som blev bygget i 2018, bor du i en lækker, stråtækt bambus-bungalow med dobbelt- eller enkeltsenge, garderobe og et pænt badeværelse med bruser. Her er også minibar, safebox, tv og aircondition. Alle bungalows har desuden en skøn terrasse eller balkon med udsigt til den frodige have. Det er muligt at opgradere til havudsigt.