Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Glæd dig til at opleve idylliske paradisøer og noget af det mest fantastiske snorkling, du kan finde i hele Thailand, på denne dagsudflugt til Similan Islands.

Similan-øerne er kendte for deres krystalklare vand, smukke koralrev, kridhvide sandstrande og imponerende rige undervandsliv. Du kan blandt andet være heldig at opleve havskildpadder, rokker, revhajer og et væld af fisk i alle regnbuens farver.

På denne dagsudflugt kommer du til at opleve flere af de smukke Similan-øer, og undervejs serveres en lækker, thailandsk frokostbuffet.

I prisen indgår transport, leje af snorkeludstyr, frokost og drikkevarer (uden alkohol).

Læs mere

Oplev Phi Phi-øernes betagende skønhed på denne dagsudflugt med speedbåd.

På turen får du mulighed for at udforske gudesmukke Maya Bay, som blev verdensberømt efter filmen ”The Beach” med Leonardo Di Caprio i hovedrollen.

Du oplever også unikke Viking Cave på østkysten af Phi Phi Ley – en anden af Phi Phis store attraktioner. Der er ikke adgang for turister inde i hulen, men du kan beundre den udefra.

Slutteligt kan du glæde dig til en af turens højdepunkter – snorkling ved hjerteformede Bamboo Island, som byder på storslåede strande og krystalklart vand med et væld af farverige, tropiske fisk.

Turen inkluderer en lækker, thailandsk frokostbuffet samt snorkeludstyr og transfer til/fra dit hotel.

Læs mere

Tag på en fantastisk dagsudflugt til Hong Island, hvor du kan slappe af på de kridhvide, finkornede sandstrande, sejle en tur i kajak og udforske de smukke, frodige omgivelser eller svømme og snorkle i det turkisblå, krystalklare vand, som er hjem for et væld af farverige fisk.

Udflugten tager cirka 6-7 timer, så du har god tid til at nyde den populære paradisø, som ligger en kort sejltur fra Ao Nang i Krabi.

Prisen inkluderer transfer til/fra dit hotel, snorkeludstyr og frokost på stranden.

Læs mere

Glæd dig til en vidunderlig heldagstur med ø-hop til fire små, idylliske øer ud for Krabis kyst.

Du stiger ombord på speedbåden i Ao Nang og sejler til paradisøerne Koh Poda, Chicken Island og Tup Island samt Phranang Cave Beach, som ligger på den sydligste spids af Railay-halvøen og er en af de smukkeste strande i området.

På turen kommer du til at opleve dramatiske kalkstensklipper, vidunderlige sandstrande med blødt, fint sand og krystalklart vand med smukke koralrev og et væld af fisk i alle regnbuens farver.

Uanset om du foretrækker at slappe af på de dejlige paradisstrande, svømme i det krystalklare vand eller udforske det fascinerende undervandsliv med snorkel, er dette ø-hop en fantastisk udflugt, hvor du oplever nogle af de mest idylliske øer i området.

Prisen inkluderer frokost, transfer til/fra hotellet, leje af snorkeludstyr og entré til nationalparken.

Læs mere

Er du også vild med thaimad?

Så grib chancen og lær at lave et udvalg af velsmagende, thailandske retter på dette madlavningskursus i Khao Lak.

Når maden er lavet, er der god tid til at nyde de lækre retter.

Læs mere

Trænger du til en pause fra sol og sand, kan vi varmt anbefale denne dagsudflugt, hvor du oplever Krabis betagende Emerald Pool, varme kilder og imponerende Tiger Cave Temple.

Du starter med at gå cirka 1,5 km igennem den frodige regnskov langs krystalklare vandløb og et væld af tropiske planter. Til sidst kommer du til den smukke Emerald Pool – en naturskabt, smaragdfarvet ferskvandspool midt i den tropiske jungle. Her kan du tage en forfriskende dukkert i det klare vand og nyde den unikke atmosfære.

Dernæst fortsætter du til Krabis varme kilder, hvor kaskader af vand løber blidt ned over klippevæggene som et lille vandfald og munder ud i en række naturskabte pools. Også her har du mulighed for at forkæle dig selv med et afslappende dyp i det 30-40 grader varme, mineralholdige vand.

Til sidste besøger du det imponerende Tiger Cave Temple, som er et af de meste berømte templer i det sydlige Thailand. For at nå toppen af templet skal du op ad hele 1237 stejle trappetrin, som virkelig giver sved på panden. Det er muligt at holde pauser undervejs, og når du når toppen, belønnes du med den mest fantastiske udsigt over Krabis frodige natur og dramatiske kalkstensklipper. Her finder du også en enorm Buddha samt en række andre statuer. Har du ikke mod på at forcere de mange trapper, kan du udforske det imponerende tempelkompleks med klippehuler og flotte buddhafigurer ved foden af templet.

Praktisk: Husk gode sko og vand til turen op til Tiger Cave Temple samt evt. badesko, da stenene ved Emerald Pool kan være glatte.

Læs mere

Tag med på snorkeludflugt til de vidunderlige og uberørte paradisøer Koh Rok og Koh Haa, som byder på kridhvide sandstrande, krystalklart vand og smukke koralrev med fantastiske snorklemuligheder.

Her kan du glæde dig til en afslappende dag i paradis med rig mulighed for at dase på stranden, svømme i havet og selvfølgelig udforske det fascinerende undervandsliv med snorkel og dykkermaske.

Udflugten tilbydes i perioden midt oktober til maj, da området resten af året er lukket for turister for at beskytte koralrevet og dyrelivet.

Læs mere

Mærk adrenalinsuset, når du svæver gennem Phukets frodige regnskov i adventure-paradiset Hanuman World.

Du kan zipline fra en af de mange platforme, glide gennem trætoppene på den 800 meter lange Jungle Roller eller prøve kræfter med rappelling.

 

Læs mere

Oplev Thailands betagende skønhed på dette ø-hop til tre små paradisøer i den sydlige del af Phang Nga-bugten – Khai Nok, Khai Nai og Khai Nui.

Slap af på de billedskønne sandstrande og tag en dukkert i det krystalklare vand, når varmen bliver for meget. Her skal du ikke tænke på andet end at nyde de vidunderlige omgivelser.

Læs mere

Drømmer du om at opleve majestætiske elefanter?

Så tag på udflugt til Phuket Elephant Sanctuary – et etisk elefantreservat, hvor elefanterne har hele 30 hektar frodig, tropisk jord at boltre sig på og frihed til at leve naturligt.

Elefanterne på Phuket Elephant Sanctuary er reddede, gamle og sårede elefanter, som alle har fået et sidste hjem, hvor de kan nyde livet og få den dyrlægehjælp de måtte have brug for.

Du udforsker området fra det 600 meter lange system af gangbroer højt oppe i luften, mens elefanterne strejfer omkring, spiser, bader og socialiserer i junglen nedenunder – ganske som de ville gøre det i naturen.

Er du nysgerrig, fortæller guiderne gerne om hver enkelt elefant, og vil du gerne helt tæt på, er der mulighed for at fodre nogle af elefanterne.

Læs mere

Glæd dig til en vidunderlig heldagstur med bamboorafting, elefantinteraktion og udforskning af regnskoven. Besøg et elefantbeskyttelsescenter, sejl langs en stille flod gennem regnskoven, og hør om beskyttelse af havskildpadder.

Du bliver hentet ved dit hotel i Khao Lak og kan slappe af på turen hen til elefantcentret. Når du ankommer, kan du tilbringe tid med de majestætiske elefanter, bade og fodre dem.

Derefter fortsætter turen mod Sai Rung-vandfaldet, som ligger omkranset af den frodige, thailandske jungle, hvor du kan nyde din frokost og nogle forfriskninger.  

Dernæst hopper du på en bambusflåde med en lokal bådmand og flyder langs floden på en rolig tur gennem regnskoven. Turen ender ved et Sea Turtle Conservation Center, hvor du kan høre om, hvilke projekter de laver, som skal hjælpe havskildpadderne. 

Efter en dag med en masse spændende oplevelser vender du tilbage til dit hotel i Khao Lak. 

Læs mere

På denne heldagstur kan du opleve skønne Krabi, mens du padler i kajak gennem mangroveskov og opdager gamle huler. Du sejler i kajak ved Bor Thor, en lille kystlandsby i Phang Nga-bugten. Nyd omgivelserne og beundr de imponerende, tårnhøje kalkstensklipper og det emerald grønne vand.

På turen kommer du til at nyde et lækkert thailandsk måltid på en restaurant med fantastisk udsigt over floden ved Ban Bo Tho. Turen inkluderer til sidst, at du ser de forhistoriske vægmalerier ved Them Hua Pee Toh, som er berømt for sine 3000 år gamle hulemalerier.

Læs mere

Er du klar til luksus? Gå ombord på det fantastiske junk skib, Krabi Sea Cruise, hvorfra du kommer til at nyde BBQ-seafood, thailandsk buffet og den spektakulære udsigt over solnedgangen. På skibet sejles forbi de romantiske øer, Krabi Chicken Island, Poda Island, Pot Garden Island og Garden Island, hvor du kan opleve de dramatiske kalkstensklipper, vidunderlige sandstrande, krystalklare vand og den smukke solnedgang.

Læs mere

Tag på denne heldags sightseeingtur og oplev seværdigheder samt de skjulte skatte på Koh Lanta. Du starter med en guidet tur gennem Koh Lantas gamle bydel, før du hopper på en longtailbåd og tager på en naturskøn tur gennem mangroven. 

På turen kommer du også til at besøge en lille fiskerlandsby for at lære om livet på øen. 

Læs mere

På denne heldagstur går du ombord på en longtailbåd og kommer til at opleve et fantastisk ø-hop fra Koh Lanta til Koh Chuek, Koh Mook, Koh Ngai og Koh Mai, som ligger i den ekstraordinære Mu Ko Lanta Marine National Park.

Her kan du fodre de livlige fisk eller snorkle i Koh Chueks klare vand, opleve den spektakulære grotte 'Emerald Cave' på Koh Mook, nyde en thailandsk frokostbuffet på Koh Ngais uberørte strand og opleve de gigantiske flagermus, som svæver og slår sig ned på kalkstensklipperne på Koh Mah. 

Læs mere

På dette madlavningskursus får du et indblik i thailandsk kultur og madtraditioner. En professionel kok guider og hjælper dig med at tilberede fire forskellige retter, som du bagefter kan nyde sammen med vand, kaffe, te og årstidens frugter. Efter kurset får du et madlavningscertifikat og kan tage dine rester med hjem.

Læs mere

Oplev de naturskønne Phi Phi-øer på en dagsudflugt med speedbåd.

Da du bliver transporteret rundt i en speedbåd bruges meget mindre tid på transport. Du har derfor mere tid til at snorkle, svømme og solbade ved Rang Yai og Maya Bay, som blev verdensberømt efter filmen ”The Beach” med Leonardo Di Caprio i hovedrollen.

Du kommer også til at opleve dele af Phi Phi-øgruppen, der kun er mulighed for at komme til, med båd. 

 

Læs mere

Udforsk og oplev smukke og spektaktulære steder på Phi Phi-øerne med Longtail-båd. Du besøger først den skjulte bugt Ao Ling eller Monkey Bay, hvor du kan opleve vilde aber på den hvide sandstrand. Dernæst besøger du Viking Cave, hvor du kan opleve gamle hulemalerier og tusindvis af svaler, der lever på toppen af de høje klippeafsatser.

Du bliver sejlet ind i den spektakulære Pi Leh-lagune, som er omgivet af tårnhøje kalkstensklipper, der rejser sig fra det turkisblå hav, hvor du kan tage en svømmetur eller snorkle i det krystalklare vand. Du besøger herefter en af de mest berømte bugter, Loh Samah Bay, hvor du kan svømme og snorkle blandt farverige fisk. Du oplever "The Beach" fra Hollywood-filmen, hvor du kan tage billeder eller blot nyde de fantastiske omgivelser.

Til slut kan du beundre den smukke solnedgang og tage en aftendykkert, inden du kommer tilbage til hotellet.

Læs mere

Oplev gode spisesteder i Phukets gamle bydel med en lille gruppe deltagere og en madelskende guide, der deler sine yndlingssteder i det historiske kvarter. Forvent at prøve flere retter i løbet af turen, såsom burmesiske karryretter, Hokkien-nudler og grillet kød med jordnøddesauce. Til den søde tand får du tropiske frugter og signaturdesserter.

Hvis du har lyst til at lære om Thailands kulinariske arv og samtidig nyde lækkert thailandsk mad, er dette turen for dig. 

Læs mere

Forlæng rejsen med 3 nætter i magiske Bangkok – en hektisk storby, hvor nyt og gammelt mødes, med moderne højhuse og storcentre, hyggelige gadekøkkener og farverige markeder, kongelige paladser og fascinerende templer. Thailands hovedstad har noget for enhver smag.

Er det dit første besøg i Bangkok, må du ikke snyde dig selv for en gåtur i Bangkoks historiske bydel, hvor du blandt andet kan opleve det overdådige kongepalads Grand Palace og Wat Phra Kaew-templet, som huser den verdensberømte Emerald Buddha og er et af de vigtigste og helligste templer i hele Thailand. Lige rundt om hjørnet finder du Wat Pho, hvor du kan opleve den enorme liggende Buddha, som er hele 46 meter lang og 15 meter høj, samt et væld af smukke stupaer og andre Buddha-figurer.

Drømmer du om at opleve det ”ægte” Thailand og få et kig bag facaden i den travle storby, kan vi varmt anbefale en guidet cykeltur eller en afslappende gåtur i Lumpini Park, som er et vidunderligt åndehul midt i den kaotiske storby. Du kan også tage på en kontrastfyldt sejltur i longtail-båd på klongerne – de mere rolige sidekanaler til den hektiske Chao Praya-flod – hvor lokale bor i små pælehuse direkte i vandet.

I Bangkok findes også et væld af markeder, hvor du kan få testet dine evner til at prutte om prisen, samt et virvar af restauranter, barer, butikker, souvenirshops, gadekøkkener, massagesaloner og meget mere.

Vær opmærksom på, at den angivne pris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.

Læs mere

Tag på en uforglemmelig halvdagstur til Elephant World i Kanchanaburi, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på elefanterne. Du starter med at forberede mad til elefanterne og får derefter lov til fodre de majestætiske skabninger.

Derefter får du lov til at spule, vaske, skrubbe og nusse om en af de søde elefanter. Når du har vasket elefanten venter en velfortjent frokost på dig, efterfulgt af muligheden for at tage dit eget bad, før dagen rundes af og det er tid til at tage hjem.

Denne mindeværdige tur strækker sig over cirka 4 timer og vil ikke blot skabe minder for livet, men også give dig et dybt indblik i elefanternes magiske verden.

Læs mere

Tag på eventyr til Sai Yok National Park i Kanchanaburi, hvor Sai Yok Waterfall venter på at blive udforsket. Dette fortryllende vandfald strækker sig over syv niveauer og er en skat for både lokalbefolkning og rejsende. 

Når du kommer til vandfaldet, fører en kort og behagelig gåtur dig til det første niveau. Dette niveau er særligt populært, da det er nemt tilgængeligt og har en stor pool ved bunden, hvor du kan nyde en forfriskende svømmetur og køle af.

Hvis du har lyst, er der mulighed for at vandre op til de højere niveauer af vandfaldet. Selvom stien bliver mere udfordrende, belønnes din indsats med betagende udsigter over det smukke vandfald.

Læs mere

Oplev Lawa Cave, som er en kalkstenshule beliggende i Sai Yok-distriktet i Kanchanaburi. Den er kendt for sine betagende stalaktitter og stalagmitter, som er dannet over millioner af år.

Hulen strækker sig over cirka 500 meter og er opdelt i 5 rum. Rummet, der først møder dig, kaldes "The Hanuman Room" og ligger cirka 45 meter fra hulens åbning. Det andet rum, kaldes "The Crocodile Room", hvor en stor stalaktit hænger fra loftet og ligner en krokodille. Det tredje rum er "The Music Room", hvor en sten, når den bankes på, får hele hulen til at fyldes af ekko.

Det fjerde rum, kaldes "The Bat Room", hvor der engang boede mere end tusind flagermus. Det sidste og femte rum, kaldes "Hong Man Ban Thom", her finder du stalagmitter, stalaktitter, stenkolonner, jordskred og siliciumskinnende sten. 

Grib denne mulighed for at fordybe dig i Thailands naturvidundere. Et uforglemmeligt sted, hvor du kan se naturens mirakler udfolde sig.

Læs mere