>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

U Inchantree Kanchanaburi

U Inchantree Kanchanaburi er et dejligt boutique-hotel med en formidabel beliggenhed direkte ved floden Kwai få hundrede meter fra den verdensberømte bro. Herfra kan du nemt udforske byen på egen hånd, eller du kan booke en spændende udflugt hos os eller direkte på hotellet.

Efter en oplevelsesrig dag kan du slappe af ved hotellets dejlige swimmingpool, som ligger omgivet af grønne træer med udsigt over floden. Du kan også få pulsen op i hotellets træningsrum eller forkæle dig selv med en afslappende massage eller spabehandling i spaafdelingen.

Hotellet har også en dejlig restaurant, som serverer lækker, frisklavet thaimad og internationale retter med en spektakulær udsigt over floden og de frodige omgivelser.

På U Inchantree Kanchanaburi bor du i pæne værelser, som er indrettet i moderne, thailandsk stil med flot udsmykning og varme farver. Værelserne ligger i toetagers bygninger med en stor gårdsplads med græs og et enormt træ i midten. Alle værelser har eget badeværelse med rainshower, aircondition, tv, minibar, safebox og wi-fi samt en balkon med udsigt til den hyggelige gårdsplads.