>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Zanzibar
 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Trygt & sikkert

Rejs i hele verden
Udenrigsministeriet fraråder ikke længere rejser pga. risiko for smitte med COVID-19. Rejsevejledningerne er derfor igen baseret på den generelle sikkerhedssituation i landet.

Fuld refundering
Du kan frit afbestille din rejse og få alle dine penge tilbage, hvis Udenrigsministeriet 14 dage før afrejse har givet dit rejsemål rød farve i deres rejsevejledning.

100 % sikkerhed
Vi er medlem af Danmarks Rejsebureauforening og naturligvis også af Rejsegarantifonden. Det betyder, at din pakkerejse altid er dækket – både før og under rejsen.

5 grunde til at rejse til Zanzibar med Flamingo Tours

 •  1. Eksotisk paradis

  Drømmer du om lækre bountystrande med fint, hvidt sand, svajende palmer og krystalklart vand? Så er Zanzibar den perfekte destination for dig. Her er rig mulighed for at slappe af, nyde livet og udforske de eksotiske omgivelser.

 •  2. Skarpe priser

  Vores mål er altid at give vores kunder maksimal valuta for pengene. Du finder derfor ikke de billigste og mest skrabede hoteller på Zanzibar hos os, men vi garanterer dig den absolut skarpeste pris på de skønne kvalitetshoteller, vi samarbejder med.

 •  3. Fleksibilitet

  Når du booker en rejse hos Flamingo Tours, er det altid med rutefly. Det giver maksimal fleksibilitet og gør det muligt at justere for eksempel afrejsedag og rejselængde, så det passer præcist til dine ønsker.

  Vi bruger altid større, anerkendte flyselskaber og booker altid den bedste rejserute med færrest stop og kortest rejsetid til prisen. Ofte vil det være muligt at opgradere, hvis du har særlige ønsker til flyselskab eller rejserute.

 •  4. Ingen skjulte omkostninger

  Vi synes, det er en selvfølge, at du har brug for at medbringe bagage på din ferie, at du skal have mad på den lange flyrejse, og at du skal transporteres fra lufthavnen til hotellet og retur – og vi bryder ikke om skjulte omkostninger, som pludselig kommer oveni, når du er ved at bestille din rejse.

  Derfor er bagage, mad på flyet og transfer til/fra hotellet altid inkluderet i prisen, når du bestiller en rejse til Zanzibar med Flamingo Tours.

 •  5. Kundetilfredshed

  For Flamingo Tours er vores kunders tilfredshed essentielt. Vores hoteller på Zanzibar er derfor nøje udvalgt, og vi bestræber os på altid at samarbejde med hoteller, som har minimum 4 ud af 5 stjerner på TripAdvisor. På den måde er både du og vi sikre på, at tidligere kunder har været tilfredse med hotellet.