Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Turtle Island med glasbundsbåd

Oplev det fascinerende undervandsliv fra en glasbundsbåd og kom helt tæt på grønne havskildpadder hos Turtle Island Conservation. Læs mere her.

Turtle Island med glasbundsbåd

Bali

Glæd jer til en hyggelig og meget børnevenlig udflugt, hvor I sejler med glasbundsbåd og oplever grønne havskildpadder på nærmeste hold.

Turen starter ved Tanjung Benoa Beach, hvor I går ombord på jeres glasbundsbåd og sejler ud fra kysten for at opleve det imponerende undervandslandskab og de tropiske fisk i havet. Medbring gerne lidt brød, så børnene kan fodre fiskene fra båden.

Derefter fortsætter I til Turtle Island Conservation, hvor I kan lære om arbejdet med at beskytte de truede grønne havskildpadder på Bali. Her får I også en unik mulighed for at opleve skildpadderne på helt tæt hold og lære, hvordan man passer og plejer dem – en spændende oplevelse for både børn og voksne.

Turen tager cirka 1 time plus transport fra/til jeres hotel og anbefales primært for børn over 3 år.

Børn under 3 år er velkomne, men er ikke dækket af operatørens forsikring. Der er heller ikke redningsveste til børn under 3 år, hvorfor vi anbefaler at medbringe redningsvest selv til de mindste børn.

Priser

Pris per voksen
250 DKK
Børn 3-12 år
180 DKK
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer