Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Best Western Agung Resort Ubud

Oplev luksus og komfort på Best Western Premiere Agung Resort i Ubud, Bali. Vores resort tilbyder smukke værelser, førsteklasses faciliteter, spa-behandlinger og autentiske kulinariske oplevelser. Opdag skønheden i Ubud og book dit drømmeophold i dag!

Best Western Agung Resort Ubud

Bali
Best Western Premier Agung Resort Ubud er det ideelle valg for en uforglemmelig ferie på Bali, især hvis du søger et af de bedste familieresorts i Ubud. Resortet ligger lige uden for byens centrum i en fortryllende jungleomgivelse.
 
Værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover har de faciliteter som aircondition, minibar, køleskab, safebox og wifi.
 
Efter en dag med udforskning af Ubuds charme kan du slappe af ved en af de to infinity-pools eller forkæle dig selv med beroligende massage- og spa-behandlinger. Det søde personale er klar til at sikre, at din tid er fyldt med afslapning og total nydelse.
 
Når sulten melder sig, behøver du ikke at gå langt. Resortet har en restaurant, bar og café, der alle ligger onsite og serverer lækre lokale og internationale retter. Og hvis du ønsker at udforske Ubuds centrum, tilbydes der gratis shuttleservice.
 
Området er ekstremt populært til cykling med fantastiske rismarker omkring resortet. Ubud er kendt som en af Balis bedste jungledestinationer med attraktioner som Ubud Monkey Forest, trekking og whitewater rafting, som alle er tilgængelige inden for få minutter.
 
Uanset om du rejser alene, som par eller som familie, har dette resort en masse at byde på.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer