Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort - 5-stjernet - Nusa Dua

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort

Bali

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort er et femstjernet resort med en afslappende komfort og enestående service. 

Hotellet ligger ved området Nusa Dua på den sydlige del af Bali. Hotellet ligger således ikke langt fra lufthavnen og alligevel tæt på både strand og by.

På hotellet er der en lagunepool, som snor sig gennem hotellets område. Her kan du rigtig slappe af, evt. med en drink fra poolbaren i hånden. Der er også en egen pool for børn.

For de mindste gæster er der ligeledes mulighed for at deltage i børneklubben, hvor der bliver arrangeret flere forskellige aktiviteter, som børnene kan være med til.

Når sulten melder sig, er der flere muligheder. Der er nemlig flere restauranter på hotellets område, så du skal ikke gå langt for at få stillet sulten.

Hvis du har brug for lidt selvforkælelse, kan du nyde en luksurisøs behandling i hotellets spa, og hvis du skal have brændt lidt krudt af, kan du benytte hotellets fitnesscenter.

Hotellet består af forskellige værelsestyper, som alle er indrettet i en moderne og luksuriøs stil. Værelserne er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Desuden har alle værelserne aircondition, kaffe- og tefaciliteter, safebox, wi-fi, privat badeværelse samt egen terrasse eller balkon, der er møbleret. 

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer