Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Nusa Dua Beach Hotel & Spa

Nusa Dua Beach Resort & Spa er det perfekte sted for en luksuiøs badeferie på Bali. Læs mere og book din drømmerejse her.

Nusa Dua Beach Hotel & Spa

Bali

Oplev fantastisk, balinesisk gæstfrihed og 5-stjernet luksus på Nusa Dua Beach Hotel & Spa.

Det luksuriøse hotel er beliggende direkte ved den smukke sandstrand i centrum af badebyen Nusa Dua med gåafstand til byens butikker, restauranter og aktiviteter.

Nusa Dua Beach Hotel & Spa byder på 3 lækre swimmingpools med børnepool, liggestole og parasoller. Her er der rig mulighed for at slappe af og tage en dukkert, og foretrækker du at få sand mellem tæerne, har hotellet hele 200 meter privat sandstrand.

På hotellet kan du vælge mellem flere hyggelige restauranter, som serverer velsmagende retter fra Bali, Middelhavet og hele Asien, og i hotellets barer kan du slappe af med et glas vin, en lokal øl eller en forfriskende cocktail, mens du nyder udsigten over poolen eller havet.

Trænger du til selvforkælelse, kan du bestille en afslappende behandling i hotellets spa, og skal der ske lidt mere, byder Nusa Dua Beach Hotel & Spa på både træningsfaciliter, tennis, dykkerundervisning samt legeplads og børneklub for børnene.

På hotellet kan de også være behjælpelige med at arrangere udflugter og aktiviteter, herunder fisketure, rafting, snorkling og kanoture.

På Nusa Dua Beach Hotel & Spa bor du i et lækkert deluxe-værelse med balinesiske møbler og privat balkon eller terrasse med udsigt over den tropiske have.

Alle værelser har desuden eget badeværelse, safebox, minikøleskab, wi-fi, TV samt mulighed for at lave kaffe og te.

Mod betaling er det muligt at opgradere til for eksempel familieværelse eller værelse med direkte pooladgang.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer