Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Samanvaya Luxury Resort & Spa

Samanvaya Luxury Resort & Spa - 4-stjernet - Sidemen Valley

Samanvaya Luxury Resort & Spa

Bali
Samanvaya Luxury Resort & Spa er et firestjernet hotel, der ligger i smukke omgivelser, omgivet af rismarker, i Sidemen-dalen, i den østlige del af Bali.
 
Her bor du midt imellem smukke, frodige, grønne bakker og tropiske skove, men stadig tæt på autentiske templer og kulturelle steder.
 
Hotellet er kun for voksne, hvilket betyder, at stedet er ideelt for dig, der ønsker fred og ro under dit ophold. Hotellet har pool, så du kan tage en dukkert, og hvis du vil forkæle dig selv, kan du få en afslappende massage i hotellets spa-afdeling.
 
Fra hotellet er der mulighed for at tage på forskellige udflugter, blandt andet er området ideelt til cykel- eller vandreture. Spørg personalet på hotellet for mere information.
 
Restauranten på hotellet er smukt udsmykket med bambusdetaljer, og her kan du få serveret lokale, balinesiske retter så vel som internationale retter.
 
Værelserne består af bungalows, som alle har egen balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde den smukke udsigt ud over rismarkerne og den smukke, frodige natur. På alle værelserne er der dejlig bløde senge, myggenet, minibar og safebox. Der er eget badeværelse med regnbruser og gratis toiletartikler.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer