>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Zebraer løber i flod

Treetops Lodge

Treetops Lodge ligger i Aberdare National Park med udsigt til Mount Kenya og er kendt for at være det sted, som den britiske regent Dronning Elizabeth II har besøgt ved flere anledninger. Det er også stedet, hvor hun gik i seng som prinsesse og stod op næste morgen som dronning, da hendes far, George VI, var død i løbet af natten.

Stedet har en helt speciel historie og atmosfære, og, som navnet antyder, ligger det faktisk i trætoppene. Det er nemlig bygget på pæle, og du bor derfor hævet over jorden. Det er en helt unik oplevelse, som samtidig giver en rigtig god udsigt over den frodige natur i området.

Lige ved lodgen er der et vandhul, hvor elefanter, bøfler og andre vilde dyr kommer for at drikke vand.

På lodgen er der restaurant, bar og lounge, hvor du kan slappe af efter en lang dag på safari.

Lodgen er bygget i 1932, men restaureret i 2012. Der er 36 værelser, som alle har eget bad/toilet og enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle værelser er udstyret med en buzzer, så du kan vælge, om du vil have besked, når der er dyreaktivitet ved vandhullet.

Vejr og klima