Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
udsigt fra Løveklippen

Ceyloni Sigiriya Hotel

Ceyloni Hotel åbnede i april 2018 og er allerede et meget populært hotel på grund af den fantastiske beliggenhed, gode service og autentiske atmosfære.

 

I rolige og frodige omgivelser kun 5 km fra verdensberømte Sigiriya Rock ligger dette boutiquehotel med en betagende udsigt til de omgivende landskaber. Direkte fra hotellet kan du også være heldig at opleve de lokale, som arbejder i rismarkerne – et spændende kig bag facaden, som bidrager til hotellets unikhed.

 

Ceyloni Hotel er et lille og intimt hotel med kun 12 værelser, men alligevel byder det på alle de faciliteter, du har brug for på din ferie.

 

Her er både swimmingpool, en åben restaurant hvis dygtige kokke leverer smagfulde retter fra både de srilankanske, indiske og internationale køkkener, samt en eksklusiv butik, hvor du kan købe lokalt producerede, naturlige produkter som shampoo, olier og diverse hudplejeprodukter.

 

Alle de individuelt indrettede værelser har et rummeligt badeværelse med varmt vand, aircondition, tv, wi-fi og privat balkon med udsigt til de smukke omgivelser.

 

Der er desuden mulighed for roomservice og vaskeservice samt læge tilknyttet stedet.