Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Hval- og delfinsafari i Mirissa

Drømmer du om, at opleve hvaler og delfiner i havet? Grib muligheden her og få en fantastisk oplevelse i Mirissa i Sri Lanka.

Hval- og delfinsafari i Mirissa

Sri Lanka

Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse på havet! Havets fascinerende dyreliv venter på dig i Mirissa, hvor du har mulighed for at se blåhvaler, kaskelothvaler, spækhuggere, pukkelhvaler og grindehvaler, foruden delfiner og havskildpadder. Den ideelle periode for denne tur strækker sig fra november til slutningen af marts/begyndelsen af april.

Dit eventyr starter tidligt morgen ved Mirissa Fishing Harbour og strækker sig ud på det åbne hav i cirka 3-4 timer. Du vil blive sejlet ud på en båd eller et mindre skib, der har plads til op til 100 passagerer, her kan du nyde en let morgenmad/snack og forfriskende drikkevarer mens du er på båden. Du kommer tilbage til land inden frokost og har resten af dagen til at slappe af ved hotellet eller udforske byen.

Gør dig klar til at lade dig fortrylle af havets fantastiske skabninger!

Priser

Pris per person
600 DKK
Børn under 12 år
300 DKK
Prisen inkluderer transport til/fra hotellet, let morgenmad/snack, redningsveste og entré.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer