Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Hikkaduwa Crystal Sands Hotel

Crystal Sands Resort i Hikkaduwa, Sri Lanka - paradis ved sydkysten. Nyd betagende strande og en uforglemmelig udsigt. Tæt på Galle Fort og Mirissa's hvalsafari. Faciliteter inkluderer infinity-pool, spa, fitnesscenter og lækker restaurant med udsigt over Det Indis

Hikkaduwa Crystal Sands Hotel

Sri Lanka

Crystal Sands er et dejligt hotel, der ligger ved byen Hikkaduwa på Sri Lankas sydkyst, få skridt fra den smukke Rathgama Strand. En kort 20 minutters køretur fra resortet finder man Galle Fort, et historisk sted opført på UNESCO's verdensarvsliste. En times kørsel væk ligger Mirissa, en populær destination for hvalsafari og delfinudflugter.

På Crystal Sands kan du forvente en luksuriøs oplevelse med rummelige indendørs og udendørs opholdsområder og en uforglemmelig udsigt. Værelserne er desuden udstyret med moderne faciliteter som aircondition, wi-fi, en sikkerhedsboks og TV. Nogle værelser har desuden privat plunge pool.

Hotellet byder også på en spektakulær infinity-pool på tagterrassen, en restaurant og en bar, samt en grøn græsplæne med solsenge. Hvis du søger afslapning og velvære, kan du nyde måltider serveret direkte i suiten, træne i det veludstyrede fitnesscenter eller forkæle sig selv i spaen.

På hotellets tagrestaurant og bar, Tempest på 10. etage, er der mulighed for lækre asiatiske smagsoplevelser og en storslået, uhindret udsigt over Det Indiske Ocean. Du kan også nyde cocktails ved siden af eller i den fantastiske infinity-swimmingpool.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer