Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Hotel Suisse

Hotel Suisse - fantastisk hotel på Sri Lanka - Læs mere om Hotel Suisse og alle dine muligheder for overnatning - klik her

Hotel Suisse

Sri Lanka

Hotel Suisse ligger i byen Kandy, som er Sri Lankas tidligere hovedstad.

Hotellet ligger i en gammel kolonist-bygning fra det 18. århundrede, og herfra er der kun ca. to kilometer til både Royal Palace of Kandy og Temple of the Tooth.

Receptionen på hotellet har døgnåbent, så du altid kan få hjælp, og de tilbyder blandt andet også laundry service, så du kan få vasket tøj under dit ophold.

Der er pool, som du naturligvis kan benytte, og i spaen kan du få en afslappende massage. Hvis der derimod skal ske lidt mere, er der flere muligheder for aktivitet. På hotellet finder du således både fitnesscenter, tennisbane og spillerum. Der er også mulighed for at leje cykler eller spille tennis.

Restauranten serverer lækker mad til alle døgnets måltider, og i den flotte bar kan du nyde en smagfuld drink. Der er gratis wifi i alle fællesområder.

Værelserne er indrettet med mørke træmøbler og har naturligvis eget badeværelse. Der er aircondition, TV og wifi på alle værelser. Mod ekstra tillæg kan du opgradere værelset, så du får balkon/terrasse eller udsigt til søen, Lake Kandy, der ligger lige i nærheden.

 

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer