Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Karpaha Sands

Karpaha Sands er et lækkert og miljøvenligt luksushotel med infinity-pool beliggende direkte ved Sri Lankas smukkeste sandstrand. Find din rejse her.

Karpaha Sands

Sri Lanka

Karpaha Sands er en sand perle beliggende direkte ved en af Sri Lankas smukkeste sandstrande ca. 20 minutter fra Pasikudah. Det luksuriøse, 5-stjernede hotel danner den perfekte ramme om en luksuriøs og afslappende badeferie.

Hotellet ligger som det eneste direkte ved den 15 km lange Kalkudah-strand med fint sand, svajende palmer og lækkert, turkisblåt vand. Her kan du nyde den spektakulære solopgang over havet med smukke nuancer af orange, pink og lilla, inden du tager en dukkert i det rolige havvand eller den indbydende infinity-pool. Der er også en børnepool, hvor hotellets mindste gæster kan boltre sig.

Skal der ske lidt mere, er der kun 20 minutters kørsel til den populære badeby Pasikudah, hvor du finder et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter samt et vidunderligt koralrev ud for kysten, hvor du kan udforske det fascinerende liv under havoverfladen med dykkermaske eller snorkel.

Efter en dag med afslapning i paradisiske omgivelser, kan du forkæle dig selv med en afslappende massage eller en traditionel ayurveda-behandling i Karpaha Sands’ eksklusive spaafdeling, inden du sætter dig til rette i hotellets restaurant for at nyde en lækker middag med udsigt over det smukke hav og den frodige kokosnøddeplantage.

Restauranten på Karpaha Sands byder på udsøgte srilankanske specialiteter og inspirerende europæiske retter tilberedt med frisk, økologisk frugt og grønt fra hotellets egen have samt friskfanget fisk og skaldyr direkte fra lokale fiskere. Vil du have en virkelig unik oplevelse, kan du bestille en privat, romantisk middag direkte på stranden.

På Karpaha Sands bor du i en af hotellets 17 luksuriøse telt-suiter, hvor natur, autenticitet og luksus er nøgleordene. De rummelige og luksuriøse telte med fast bund ligger i tropiske omgivelser enten i den frodige have eller direkte på stranden (tilkøb) og er opført i naturlige materialer som træ, stof og sten, så de blender flot ind i de naturlige omgivelser.

Teltene er indrettet med et lyst og rummeligt sove- og opholdsområde, et lækkert indendørs badeværelse samt en udendørsbruser. Alle telte har desuden aircondition, minikøleskab, wi-fi, safebox samt en stor, møbleret terrasse, hvor du kan nyde de rolige og idylliske omgivelser.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer