Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Sayura Beach Hotel

Få Sri Lankas måske bedste havudsigt på skønne Sayura Beach Hotel, som ligger direkte på en lækker, privat sandstrand ved Unawatuna. Læs mere her!

Sayura Beach Hotel

Sri Lanka

Sayura Beach Hotel er beliggende ved den hyggelige badeby Unawatuna på Sri Lankas sydkyst.

Hotellet ligger ved en lækker, privat sandstrand, hvor du kan opleve skildpadder, og i den stille lagune ud for hotellet kan du bade og snorkle beskyttet af revet, som holder de voldsomme bølger ude.

Foretrækker du swimmingpool frem for strand, kan du tage en svømmetur i den lækre, overdækkede swimmingpool, som ligger i hotellets stueplan i åben forbindelse med sandstranden.

På Sayura Beach Hotel har du også mulighed for at forkæle dig selv med en afslappende massage eller læse en god bog, mens du nyder udsigten fra din liggestol.

Alle værelser er pænt og enkelt indrettede med eget bad/toilet med gratis toiletartikler, aircondition, elkedel, hårtørrer, tv, safebox og mulighed for roomservice.

Med en formidabel udsigt over havet, beliggenhed direkte ved stranden og kort afstand til Unawatuna, som byder på et bredt udvalg af restauranter og butikker, er Sayura Beach Hotel alt i alt en ideel base på din badeferie.

Vær opmærksom på, at bølgerne kan være høje, og at der kan være understrømme lige ud for hotellet. Vandet er dog roligt og badevenligt i lagunen lige ved siden af.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer