Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Laguna Lodge Tortuguero

Laguna Lodge Tortuguero

Costa Rica
Laguna Lodge Tortuguero, en øko-turistisk lodge i Tortuguero i Costa Rica, byder dig velkommen til et utroligt naturskønt område med fantastiske floder, søer og vådområder, der er omgivet af en frodig jungle og eksotiske planter. Lodgen er bygget på en smal landstrimmel, blot 200 meter bred, mellem Tortugueros hovedlagune og Det Caribiske Hav, hvilket skaber en unik naturoplevelse.
 
Laguna Lodges restaurant er et åbent rum med en vidunderlig udsigt, indrettet med rustikke træstokke fra stranden. Kokkene sørger for, at du kan nyde lækre måltider til morgenmad, frokost og aftensmad. Hovedbaren er placeret ved flodens bred med en terrasse over vandet, hvor du kan opleve fantastiske solnedgange, mens du nyder en lækker drink. Baren er et åbent rum, der giver mulighed for at nyde den smukke udsigt over floden, haverne, dyrelivet og de stille bevægelser af fisk i vandet, alt sammen til lyden af naturen. Lodgen har også to mindre barer, hvor du kan nyde en forfriskning, mens du slapper af ved poolen midt i regnskoven.
 
I de seks hektar store haver, fyldt med eksotiske planter, træer og blomster, kan du opleve op til 70 fuglearter, leguaner og andre regnskovsdyr. Du kan også gå en tur langs en øde strand, hvor skoven begynder lige der, hvor sandet slutter. Oplev skildpadderne, der klækker deres æg, og følg spor af de dyr, der besøger lodgens baghave.
 
Tortuguero Nationalpark, hovedattraktionen i området, er kendt for sin biodiversitet. Skabt i 1975 for at beskytte det vilde dyreliv og den biologiske mangfoldighed, er Tortuguero det vigtigste sted i det vestlige Caribien for den grønne havskildpadde (Chelonia Mydas) til at lægge æg. Parken rummer 405 fuglearter, 52 arter af ferskvandsfisk, 160 pattedyrarter samt tusindvis af tropiske planter og træer.
 
Med 106 værelser fordelt på 6 hektar, er Laguna Lodges design enkelt og fuldt i harmoni med naturen. Værelserne er bygget i træ og udstyret med alle basale komforter for at sikre et behageligt ophold. 
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer