Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til USA

Kør-selv ferie USA´s vestkyst med børn Fra kr. 22695

Nyd solen og vandet langs den californiske kyst og gå på opdagelse i naturens undere. I vil komme til at opleve Yosemite, Death Valley og Grand Canyon nationalparker, der hver især vil give jer fantastiske naturopleve...

20 dage Fly inkluderet Læs mere
Kør-selv i Florida med børn Fra kr. 8495

Denne rundrejse og kør-selv ferie i Florida tager dig ud på en eventyrlig rejse til Floridas absolut største destinationer. På rejsen rundt i Florida er der uforglemmelige oplevelser for både store og små

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Kør-selv USA på Route 66 Fra kr. 14995

Drømmer du om at sætte dig bag rattet i en lejet bil og tage turen på Route 66 fra Chicago til Santa Monica, så er turen her lige noget for dig. Undervejs på den over 4000 km. lange strækning vil Route 66 bringer dig ...

17 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til USA

USA har uendeligt meget at byde på og er et spændende rejsemål for både børn og voksne. Her kan du opleve alt fra pulserende storbyer og imponerende forlystelsesparker til hvide sandstrande, fascinerende nationalparker og ørkenens uendelige vidder.

 

Oplev følelsen af frihed, når du sætter dig til rette bag rattet i din udlejningsbil og drøner af sted på USA's uendelige highways. Nyd udsigten til den fantastiske natur, som kan tage pusten fra både børn og voksne. Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig indianere komme ridende med bue og pil, eller cowboys der driver deres kvæg frem på de endeløse sletter. Når du rejser til USA, befinder du dig midt i historien – lige der, hvor den blev skrevet.

 

USA byder desuden på nogle af de mest fantastiske sandstrande til både badeferie og vandaktiviteter. En rejse til USA er derfor også en perfekt anledning til at prøve at surfe eller bare komme helt ned i gear i smukke omgivelser.

 

 

Kør-selv-ferie i USA

 

Drømmer du om at sætte dig bag rattet i en vaskeægte V8’er eller en sporty cabriolet? Uanset hvilken type bil du vælger, er USA fantastisk at udforske på en kør-selv-ferie – og friheden ved at have egen bil er ganske enkelt fabelagtig.

 

Lad turen gå til USA's vestkyst med fascinerende nationalparker og ikoniske storbyer, til Florida med imponerende forlystelsesparker og billedskønne strande, eller oplev ikoniske Route 66 og Midtvestens uendelige prærier. Vores kør-selv-ferier i USA er støbt sammen, så du får de største oplevelser uden at køre hverken bil eller passagerer trætte. Hvert stop på din rejse til USA byder på nye oplevelser, og hvert område har sine helt unikke særpræg.

 

 

Rejs til USA med Flamingo Tours

 

Når du rejser til USA med Flamingo Tours, får du ikke bare endnu en ferie – du får en oplevelse for livet!

 

The land of freedom har så mange vidt forskellige oplevelser og seværdigheder at byde på, og vi har sammensat vores rejser til USA, så du oplever nogle af de steder, vi synes er allermest fantastiske. Det vigtigste for os er dog, at du får en rejse, som opfylder netop dine drømme og ønsker. Derfor hjælper vi meget gerne med at skræddersy din rejse, så den passer til dig.

 

 

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine ønsker. Uanset om du rejser til USA på egen hånd, som par eller med børn, kan vi guide dig til, hvordan du får mest muligt ud af din rejse – og måske vi endda kan give dig inspiration til steder, du aldrig havde tænkt på, men som kan være med til at gøre din rejse til USA helt uforglemmelig.