Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Park Inn by Radisson San Jose

Park Inn by Radisson San Jose

Costa Rica
Velkommen til Park Inn San Jose – dit charmerende tilflugtssted i Costa Ricas pulserende hovedstad. Beliggende inden for gåafstand af det livlige downtown-område inviteres du til at opleve byens energi og skønhed. Beliggenheden gør det nemt at udforske byens seværdigheder. Du kan tage på afslappet gåtur til den nærliggende La Sabana Park eller forkæle dine smagsløg med lækre retter på de nærliggende restauranter. 
 
Hotellet har også sin egen restaurant og bar, hvor du kan nyde lækre retter og en forfriskende drink.
 
Efter en begivenhedsrig dag med udforskning kan du trække dig tilbage til hotellet og slappe af. Her kan du tage en forfriskende dukkert i den indbydende swimmingpool eller nyde solen på liggestolene. Der er Wi-Fi tilgængelig overalt på ejendommen, så du kan dele dine oplevelser med dem derhjemme eller opdatere dine sociale medier.
 
Hvis du er i humør til motion, kan du besøge det moderne fitnesscenter og holde dig i form under dit ophold. Når sveden er tørret af, venter dit hyggelige værelse, hvor der venter enten en dobbelt- eller to enkeltsenge og faciliteter som Wi-Fi, safebox, strygebræt og strygejern, hårtørrer, spejl, TV og et skrivebord.
 
Park Inn San Jose byder dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse, hvor komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd med byens liv og energi.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer