>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Whispering Palms Beach Resort

Tæt på den lækre Candolim-strand, der tilbyder et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter, ligger Whispering Palms som et lille paradis med sin blanding af charmerende, goansk stil og moderne faciliteter.

Hotellet byder på en lækker swimmingpool med børnesektion og behagelige liggestole, daglig aftenunderholdning, enkle træningsfaciliteter, wi-fi og mulighed for at leje en safebox.

De hyggelige og moderne indrettede værelser har alle udeplads med udsigt til den flotte have eller poolen, store gulv-til-loft vinduer, aircondition, eget badeværelse med solopvarmet vand, elkoger til te og kaffe, TV samt minibar.

Med sine tre spisesteder har Whispering Palms noget for enhver smag. Aahata tilbyder autentiske, indiske specialiteter i frodige, grønne omgivelser, mens du på Breeze, med udsigt til den hyggelige swimmingpool, frit kan vælge fra den overdådige buffet eller a la carte menuen, som byder på et bredt udvalg af både indiske, arabiske, kinesiske og internationale retter.

Poolbaren Lanai er, med sit udvalg af lette måltider, snacks og drikkevarer, et oplagt valg, når du vil stille den lille sult i løbet af dagen. Snup et let måltid eller nyd en mojito, mens du suger solens stråler og den afslappede stemning til dig ved poolen.

Skal der virkelig være fest, er lounge baren stedet. Baren har filosofien ”drink till you drop” og tilbyder et bredt udvalg af lokal og international spiritus samt iskolde øl.

Vær opmærksom på, at der på Whispering Palms ikke er værelser med havudsigt.

Vejr og klima