Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

JW Marriott Mauritius Resort (Sydvestkysten)

Oplev den ultimative luksus på JW Marriott Mauritius Resort. Nyd overdådige suiter, lækre spisesteder, vandsport og afslapning langs Mauritius' fortryllende sydvestkyst.

JW Marriott Mauritius Resort (Sydvestkysten)

Mauritius

Velkommen til JW Marriott Mauritius Resort, et luksuriøst feriested beliggende langs den fortryllende sydvestkyst af Mauritius. Med 169 overdådigt indrettede gæstesuiter og en eksklusiv privat villa til rådighed, byder dette paradis på en unik blanding af eventyr og afslapning. Fra spændende vandsportsaktiviteter og sportsfaciliteter til fortryllende spisemuligheder og luksuriøse indkvarteringsmuligheder, er JW Marriott Mauritius Resort det ultimative rejsemål for dig, der søger en uforglemmelig oplevelse på Mauritius' skønne kyster.

Aktiviteter og omgivelser

JW Marriott Mauritius Resort tilbyder et væld af aktiviteter og faciliteter for at berige dit ophold på øen. Uanset om du foretrækker at udforske det krystalklare hav gennem vandsport som kitesurfing eller dykning, eller om du foretrækker en mere afslappet dag ved poolen eller stranden, vil du finde muligheder for at tilfredsstille enhver smag. Der er også et væld af sportsfaciliteter, herunder tennisbaner og et fitnesscenter.

Restauranter og barer

Når det kommer til madoplevelser, skuffer JW Marriott Mauritius Resort ikke. Feriestedet er hjemsted for en række restauranter, der tilbyder alt fra fine dining til mere afslappede måltider. Nyd daglige buffetmåltider og middage på Le Manoir Dining Room, hvor friske, lokale ingredienser og spændende regionale smagsoplevelser står i centrum. Oplev asiatiske indflydelser på Floating Market Restaurant eller japanske favoritter på Atsuko. Der er også mulighed for strand- eller poolside-spisning på The Boathouse Aegean Beach Grill & Lounge samt forfriskende cocktails og snacks på Le Morne Lounge. Uanset hvad dine præferencer er, vil du finde noget at forkæle dine smagsløg på JW Marriott Mauritius Resort.

Indkvartering

Med 169 overdådigt indrettede gæstesuiter og en eksklusiv privat villa på øen, tilbyder feriestedet en oase af luksus. Værelserne er rummelige og velindrettet med lyse og moderne farver og er udstyret med lækre møbler. På værelset sover du i en dobbeltseng og du har faciliteter som TV, wi-fi og aircondition.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer