Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Le Meridien Ile Maurice (Nordvestkysten)

Oplev luksus på Le Meridien Ile Maurice: Fantastisk pool, privat strand, spa-behandlinger, vandsport, udsøgte restauranter og moderne værelser.

Le Meridien Ile Maurice (Nordvestkysten)

Mauritius

Beliggende langs den fortryllende nordvestkyst af Mauritius, ligger det 5-stjernet hotel Le Meridien. Dette luksuriøse feriested lover at skabe uforglemmelige øjeblikke, uanset om du drømmer om en romantisk ferie, en aktiv udforskning af øen, en familieferie fyldt med sjov og eventyr. Hotellet har desuden fået tildelt prisen: 'TripAdvisor Travellers' Choice 2023'.

Aktiviteter og omgivelser

Hotellets beliggenhed langs den fortryllende nordvestkyst af Mauritius åbner dørene for en verden af eventyr og afslapning. Det imponerende poolområde, der smyger sig langs den private sandstrand, inviterer til dage med leg og solbadning. For dig, der søger afslapning, er spa-centret et sandt paradis, hvor du kan få en massage. Dampbadet, saunaen og boblebadet fuldender den ultimative wellnessoplevelse.

Hvis du er mere til aktive udflugter, kan du udforske det krystalklare hav gennem en række vandaktiviteter som kajaksejlads, snorkling, windsurfing og dykning. Hotellet tilbyder også sportsfaciliteter som en tennisbane og et fitnesscenter, så du kan holde dig aktiv under hele dit ophold.

Restauranter og barer

Når sulten melder sig, venter en kulinarisk rejse på dig på en af Le Meridiens fire eksklusive restauranter. Start dagen med en smagfuld morgenmad på 'Nomad', hvor internationale og mauritiske retter forfører dine smagsløg.

Til aftensmaden kan du drage på en rejse gennem indisk gastronomi på 'Kumin', hvor autentiske retter pirrer din nysgerrighed. Du kan også besøge 'Waves', som frister med friske fisk og skaldyr, mens den nyeste tilføjelse, 'Jade', forkæler dig med delikate asiatiske retter. Efter en dag med udforskning og fornøjelse kan du slappe af med en forfriskende cocktail i hånden på en af hotellets to barområder, hvoraf den ene er en forfriskende poolbar.

På Le Meridien er gastronomien en oplevelse i sig selv, der komplimenterer din rejse på magisk vis.

Indkvartering

Hotellets værelser er designet med lyse og moderne farve og har lækre træmøbler. Hvert værelse har et opholdsrum og et privat badeværelse, som er udstyret med både badekar og separat brusebad. Værelserne er desuden udstyret med TV, aircondition, minibar og en balkon med havudsigt. Uanset om du slapper af foran fjernsynet, nyder den forfriskende havbrise fra balkonen eller fordyber dig i en god bog, vil du føle dig hjemme på Le Meridien. 

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer