Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Cape Town Floréal House

Oplev den betagende charme ved Floréal House, beliggende i det historiske Oranjezicht ved foden af Taffelbjerget i Cape Town, Sydafrika. Nyd enestående udsigter over bjerget og byen, let adgang til lokale attraktioner som V&A Waterfront, Kirstenbosch Botaniske Have og berømte strande.

Cape Town Floréal House

Sydafrika

Velkommen til Floréal House, et charmerende og historisk sted i Oranjezicht i Cape Town, Sydafrika, smukt placeret ved foden af det majestætiske Taffelbjerg. Hos Floréal House vil du opleve en af de mest imponerende udsigter, som byder på et panorama over Taffelbjerget, et af verdens underværker, såvel som byen, havnen og Table Bay.

Der er kort afstand til nogle af byens bedste restauranter, turistattraktioner og seværdigheder – den smukke Company Gardens, V&A Waterfront, den pulserende bymidte, Kirstenbosch Botaniske Have, kabelvejen op ad bjerget og de verdensberømte strande i Camps Bay, Clifton og Llandudno. Alle er en kort køretur væk, eller inden for gåafstand.

Under dit ophold kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet i spisesalen hos Cape Town Floréal House, som vil forberede dig på en spændende dag i byen.

De rummelige værelser tilbyder en dobbeltseng og badeværelse. Værelserne er desuden udstyret med moderne bekvemmeligheder som wi-fi, aircondition, te- og kaffefaciliteter, pengeskab og hårtørrer, alt sammen for at sikre et behageligt og ophold.