Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Hotel Baobab Suites

Hotel Baobab Suites er et femstjernet hotel, som ligger i den sydvestlige del af Tenerife, i udkanten af byen Costa Adeje. Fra hotellet er der relativt kort afstand til den nærmeste strand og ca. en kilometer til centrum.

På hotellet er der to opvarmede pools, hvor temperaturen dog kan variere lidt i løbet af dagen. Hotellet har også to børnepools. Ved poolsene er der liggestole, parasoller og pool-håndklæder.

Hotellet har også en international børneklub og en legeplads til de mindste gæster samt mulighed for at dyrke motion udenfor. På hotellets restaurant finder du et bredt udvalg af retter fra det internationale køkken.

Værelserne på hotellet er indrettet med enkeltsenge, balkon eller terrasse, aircondition, TV, tekøkken med opvaskemaskine, strygejern og -bræt, safebox, toiletartikler, badekåbe, hårtørrer samt vaskemaskine og tørretumbler.
 

Vejr og klima