Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Hotel Cleopatra Palace

Hotel Cleopatra Palace er et firestjernet hotel, som ligger i byen Playa de las Americas i den sydlige del af Tenerife. Hotellets placering er meget central, og der er derfor kort afstand til både centrum med shoppingmuligheder, restauranter og barer samt til stranden. Ønsker du en dag væk fra hotellet, kan du besøge Siam Park, som ligger et par kilometer væk. Det er en af de største vandlande i Europa, og her er der oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne.

Receptionen har ikke døgnåbent, men der er mulighed for ind- og udtjekning på alle døgnets tider. Hotellet har elevator, wi-fi, kaffebar, udendørs pool, liggestole, adgang til privat strand og meget mere. På hotellet kan du finde en buffetrestaurant, en snackbar og en poolbar. 

På hotellets værelser er der aircondition, safebox, minibar, strygejern, te- og kaffefaciliteter, TV, eget bad samt toilet, hårtørrer og gratis toiletartikler. 

Vejr og klima