Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

HOVIMA La Pinta

HOVIMA La Pinta er et firestjernet hotel, som ligger i byen Costa Adeje i den sydvestlige del af Tenerife. Hotellet ligger ud til stranden, og ikke langt fra hotellet finder du ligeledes et stort udvalg af restauranter og barer.

Hotellet har en døgnåben reception, så du kan få hjælp og tjekke ind/ud på alle tidspunkter af døgnet. Hotellets design er inspireret af havet, og stedet er det rene paradis for familier med børn. På hotellet er der en pool, der er masser af aktiviteter for børnene, og der er mulighed for at leje en cykel eller tage med på udflugter.


Værelserne på hotellet er indrettet efter et koncept om, at der skal kunne bo mange sammen på værelserne. Der er således god plads til den store familie. På værelserne er der eget bad og toilet, tekøkken, hårtørrer, TV, aircondition, køleskab og safebox. Der er mulighed for rengøring på værelset alle ugens syv dage samt at få skiftet håndklæder to gange om ugen.
 

Vejr og klima