Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Parque La Paz

Parque La Paz er et trestjernet hotel, som ligger på den sydlige del af Tenerife, i byen Playa de las Americas. Få hundrede meter fra hotellet finder du sandstrandene Playa del Camisón og Playa de las Vistas. En halv times gåtur fra hotellet ligger Siam Park, som er et udendørs vandland med thailandsk tema, hvor der er forskellige forlystelser for både børn og voksne.

Hotellet har en døgnåben reception, så du kan få hjælp på alle døgnets tider. På hotellet er der flere forskellige muligheder for at få stillet den lille såvel som den store sult - der er både en restaurant, en snackbar og en poolbar.
Hotellet har en udendørs pool, og du kan gå direkte fra hotellet ned på stranden. På hotellet er der live underholdning og gratis wi-fi. Hotellet har elevator, og til børnene er der et legeområde.

Hotellet består af en masse lejligheder fordelt på fem etager, som er indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, og alle værelserne er udstyret med TV, altan eller terrasse, aircondition, tekøkken, wi-fi og eget bad/toilet. 
 

Vejr og klima