Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Red Level at Gran Meliá Palacio de Isora

Red Level at Gran Meliá Palacio de Isora er et femstjernet hotel kun for voksne, som ligger i byen Alcala på den vestlige side af Tenerife. Hotellet har den skønneste udsigt over Atlanterhavet, og fra hotellet er der kun et par hundrede meter til nærmeste strand. Desuden er centrum af byen ikke langt væk, og her kan du kan finde forskellige restauranter og barer. 

Red Level-hotellet er en del af et stort, eksklusivt resort, som har en egen afdeling (Red Level) kun for voksne. Den resterende del af hotellet er for alle aldre og familier med børn, men dette må du som gæst naturligvis også benytte. I voksenafdelingen er der en såkaldt "Red Level"-pool, som er en af de største saltvandspools i Europa, samt en almindelig pool. I familieafdelingen er der en børnepool med piratskib, en babypool og en familiepool.


På hotellet kan du finde fem internationale gourmetrestauranter og hele seks barer. Hotellet tilbyder også et bredt aktivitetsprogram for alle aldre.

Værelserne på hotellet er indrettet med store senge med ekstra længde. På værelserne finder du også eget bad/toilet, der er dekoreret i natur-sten. Der er regnbruser og hårføner på badeværelset, og værelset har i øvrigt også aircondition, TV, sofa, wi-fi, minibar og meget mere.

Vejr og klima