Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Dette er et krydstogt med aftensmad, som starter om aftenen med en ”dawa” velkomstdrink, mens båden sejler mod Fort Jesus, bygget af Portugisere i 1590erne..

Du kan skimte lysene fra Mombasa, og samtidigt opleve den betagende midnatssorte stjerneoplyste himmel. Det giver en idyllisk stemning som baggrund for et lækkert måltid bestående af fisk & skaldyr, tilberedt i bedste Swahili stil foran gæsterne. Musikerne ombord tilbyder en bred vifte af musik at danse til. Båden vender tilbage til havnen senere på aftenen.

Læs mere

Den arabiske dhow forlader Shimoni havn om morgenen. Du bliver budt velkommen ombord med te og kaffe samt en kort briefing om turen.

Undervejs kan du opleve hvalhajer og pukkelhvaler, der passerer båden på deres migrationsruter, og mens du snorkler ved koralrevet, kan du være heldig at få besøg af nogle af de mange delfiner, som ofte kommer og hilser på.
Frokost og transport til og fra hotellet er inkluderet i prisen.

Læs mere

Heldags aktivitet på land, frokost på Tamarind dhow (eller Tamarind restaurant, for dem der ikke kan lide at sejle), og udflugt til Haller park.

Gå på opdagelse i Mombasas historie, kultur og moderne steder med en erfaren guide. Der er mulighed for at besøge følgende steder:

De symbolske elefantstødtænder – disse blev opstillet til ære for prinsesse Margaret på hendes første besøg til Mombasa

  • Akamba træskæringsfabrik – dette er et yderst interessant sted. Du kan se et simpelt stykke træ blive forvandlet til en smuk træudskæring
  • Frugt- og krydderimarked – et stort udvalg af frugter, grøntsager og krydderier som bliver dyrket i omegnen og ved kysten.
  • Fort Jesus & den gamle by – Fortet blev benyttet af portugiserne og araberne under krigen. Tag en tur ned ad de snørklede gader i den gamle by med mulighed for shopping.
  • Berømt Tamarind dhow mad fra havet på frokostkrydstogt (der er mulighed for at vælge mad, som ikke er fisk eller skaldyr)

En flaske vand inkluderet per person.

Eftermiddagsbesøg til Haller park

Haller park ligger i Bamburi og er blevet tildelt en pris fra United Nation Environment Program. Denne succesfulde transformation fra gammelt senbrud til paradisisk natur, er blevet et forbillede for rehabilitering over hele verden. Du vil opleve en bred bestand af dyr såsom slanger, fisk, krokodiller, elefanter, bøfler, flodheste mv. Som noget nyt, er det nu også muligt at fodre giraffer. Det er en sjælden mulighed at komme så tæt på disse smukke og elegante dyr.

Læs mere

En ideel dag for hele familien, da denne dhowtur byder på masser af underholdning for alle.

I bliver hentet på jeres hotel, hvorefter i bliver kørt til La Marine land, hvor i mødes med jeres guide der fortæller om dagens program.

Turen starter med en tur rundt om Marine land og sætter derefter sejl ud på det åbne hav, hvis vejret tillader det, hvor der også er mulighed for at snorkle undervejs.

Til frokost vender vi tilbage til land, hvor vi nyder frokosten på Waterside restaurant, hvorefter vi sejler ud igen.

Dhowen sejler derefter ud på den rolige Mtwapa flod, som er ca. 8 km. lang. Vandet danner, sammen med mangrove, blomster og eksotiske fugle, et billedskønt landskab.

Om bord på båden vil der være underholdning med akrobater, ildslugere og limbodansere.

Tilbage på land igen, besøger du Snake park & Aquarium, for at opleve krokodillefodring. Som afslutning på¨dagen vil Masaidansere optræde, og du vil få mulighed for at se lokale træskæreres arbejde, og måske får du lyst til at købe et navnesklilt som souvenir?

Læs mere