Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Batu Karang Lembongan

Oplev ø-luksus og foryngende spa-behandlinger ved Batu Karang Lembongan på Bali. Nyd kulinarisk ekspertise med panoramaudsigt over Mount Agung og havet og tag en dykkert i en af hotellets tre swimmingpools.

Batu Karang Lembongan

Bali
Fra det øjeblik du træder ind på Batu Karang Lembongan, bliver du ramt af afslappet ø-luksus. Beliggende på den idylliske ø Lembongan, er resortet en sand perle og det ultimative tilflugtssted for dig, der søger en perfekt balance mellem luksus og natur.
 
Designet til at skabe ro og velvære, inviterer spaen dig til at fordybe dig i en verden af afslappende luksus. Hvis du i stedet foretrækker at nyde solen, kan du vælge mellem tre forfriskende swimmingpools eller slappe af på en liggestol.
 
Aktiviteterne på hotellet er mangfoldige, med mulighed for træning i fitnessrummet, hygge i dags-loungen eller deltage i brætspil, computeraktiviteter og læsning. For de eventyrlystne er der et bredt udvalg af spændende aktiviteter, lige fra snorkling og dykning til ø-udflugter og cykelture. Uanset om du søger eventyr eller total afslapning, imødekommer Batu Karang Lembongan dine behov.
 
Værelserne er elegant indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og omfatter faciliteter som minibar, aircondition, safebox og en hyggelig balkon eller terrasse, hvor du kan nyde en forfriskende kop kaffe.
 
I restauranten kan du udforske et udvalg af lækre retter, skabt af det dygtige kokketeam. Ved hjælp af friske, lokale råvarer skaber de kulinariske mesterværker, der vil forkæle dine smagsløg. Med en fantastisk udsigt over det majestætiske Mount Agung og havudsigten, der strækker sig ud over den hvide sandstrand Jungut Batu Beach, tilbyder restauranten en kulinarisk oplevelse i en magisk kulisse.
 
På Batu Karang Lembongan venter en verden af uforglemmelige øjeblikke og luksus.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer