Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Desa Visesa Ubud

Oplev autentisk luksus og fordyb dig i Ubuds kultur på Visesa Ubud. Eksklusive faciliteter, traditionelle behandlinger, og spændende aktiviteter venter på dig.

Desa Visesa Ubud

Bali
Glæd dig til en luksuriøs oplevelse midt i hjertet af Ubud på Desa Visesa Ubud. Hotellet, der befinder sig inden for gåafstand fra Ubuds centrum og er indrammet af frodig natur, indbyder til både udforskning og afslapning.
 
På Visesa Ubud venter en bred vifte af faciliteter, herunder en indbydende swimmingpool og en eksklusiv spa, hvor du kan nyde autentiske, balinesiske behandlinger. Hotellets aktiviteter åbner døren til udforskning af Ubuds rige kultur med muligheder som danselektioner, yogaklasser, trekking og hyggelige cykelture. 
 
De generøst indrettede værelser byder på en betagende udsigt over det omkringliggende landskab. Værelserne er udstyret med moderne bekvemmeligheder, herunder sikkerhedsboks, køleskab, aircondition og TV. Fra din private balkon kan du nyde synet af den frodige natur.
 
Med fire unikke restauranter kan du forkæle dine smagsløg med lækre lokale og internationale retter samt forfriskende snacks og drikkevarer. Uanset hvor du vælger at spise, venter en betagende udsigt over enten poolen, rismarkerne eller den naturskønne omgivelse.
 
Oplev en uforglemmelig sammensmeltning af tradition og elegance på Visesa Ubud, hvor hvert øjeblik udgør en rejse ind i Balis rige kulturarv.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer