Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Gili Eco Villas

Drømmer du om tropisk ø-stemning og afslappet luksus på Gili-øerne? Se billeder af Gili Eco Villas og få et godt tilbud her.

Gili Eco Villas

Bali
Drømmer du om at vågne op til lyden af havets blide bølger og udsigt over det smukke hav? Så er Gili Eco Villas det perfekte hotel for dig. Her får du tropisk ø-stemning og afslappet luksus på Gili Trawangans fredelige og idylliske nordkyst.
 
Det charmerende Gili Eco Villas ligger direkte ved den smukke sandstrand, hvor du kan slappe af på en solseng, nyde en forfriskende drink i hotellets Beach Club, tage en dukkert i det krystalklare vand eller udforske de farverige fisk og smukke koraller under havets overflade.
 
Kun 10 minutter på cykel fra hotellet finder du nogle af øens bedste strande, og det er muligt at leje både cykler og snorkleudstyr på hotellet.
 
På Gili Eco Villas finder du en indbydende og delvist overdækket swimmingpool med en lille børnepool, som sikkert vil blive en favorit, hvis du rejser med børn.
 
Hotellet har også en glimrende restaurant, som byder på lækre asiatiske og internationale retter med udsigt til den hvide sandstrand og hotellets tropiske have, mens den hyggelige bar er det perfekte sted at nyde solnedgangen med en forfriskende cocktail i hånden.
 
Hotellets charmerende og rustikke bungalows ligger spredt ud i en tropisk have kun få skridt fra stranden.
 
Alle bungalows er smukt indrettede med miljøvenlige materialer og har en hyggelig terrasse med hængekøje og en behagelig daybed, hvor du kan slappe af og nyde de idylliske omgivelser. Badeværelserne er i charmerende open-air-stil med udendørs bruser og gratis toiletartikler, og alle værelser har store king-size-senge, myggenet og loftventilator samt safebox, køleskab og mulighed for at lave kaffe eller te.
 
Et ophold på Gili Eco Villas er en uforglemmelig oplevelse!
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer