Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Hotel Griya Santrian

Nyd en uforglemmelig oplevelse ved Balis kyst på Hotel Griya Santrian. Vores luksuriøse indkvartering, private strand, og autentiske balinesiske oplevelser venter på dig.

Hotel Griya Santrian

Bali

Hotel Griya Santrian er en skjult perle langs Balis sydlige kyst i Sanur. Beliggende direkte ved en privat strand inviterer hotellet dig til at nyde solen, havet og spændende vandsportsaktiviteter. Med tre forfriskende swimmingpools, hvoraf den ene giver en fantastisk udsigt til stranden, er der rig mulighed for at tage en forfriskende dukkert.

Værelserne på Hotel Griya Santrian er indrettet med lokale kunstværker og moderne bekvemmeligheder som aircondition, TV, minibar, safebox og wifi. Værelserne har også balkon eller en terrasse, som giver en behagelig plads til at nyde en snack og en kop kaffe. Det søde personale er klar til at imødekomme dine behov og sikre den bedst mulige oplevelse.

Hotellets restaurant og bar byder på lækre kulinariske oplevelser, fra det autentiske balinesiske køkken til internationale retter. Uanset om du ønsker en romantisk middag ved stranden eller en afslappet frokost ved poolen, tilbyder stedet noget for enhver smag.

Hotel Griya Santrian er det ideelle udgangspunkt for at udforske Sanurs charme og de omkringliggende seværdigheder. Du kan tage på cykeltur gennem lokale landsbyer, besøge det historiske Sanur-temple eller udforske farverige markeder. Beliggenheden giver nem adgang til alt, hvad denne kystby har at byde på.

Book dit ophold på Hotel Griya Santrian og skab uforglemmelige øjeblikke for dig og dine nærmeste under solen på Balis skønne kyst.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer