Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Kardia Resort

Kardia Resort er et fantastisk resort direkte ved den vestlige kyst af Gili Trawangan. Glæd dig til det tropiske ø-liv.

Kardia Resort

Bali
Tropisk ø-liv venter på dig hos det moderne og miljøvenlige Kardia Resort. Navnet Kardia betyder hjerte, og gæstfrihed ligger i hjertet af alt, hvad der sker på resortet. Resortet ligger på den vestlige kyst af Gili Trawangan, lige ud til den hvide sandstrand og byder på spektakulær udsigt over vulkanen Mt. Agung på naboøen Bali og det glitrende blå hav.
 
På Kardia Resort bor du i lyse og moderne værelser med de gennemgående farver hvid og turkis, som afspejler havet og sandet omkring Gili. Værelserne har dobbelt- eller enkeltsenge og eget badeværelse, med udendørs bruser. Der er også aircondition, mini køleskab, tv, safebox og WiFi på alle værelserne.
 
Du kan slappe helt af med lange, dovne dage ved stranden eller ved det dejlige poolområde. Resortet har desuden snorkeludstyr, som du kan leje, hvis du vil udforske det krystalklare hav omkring Gili. 
 
Du kan nyde en lækker frokost eller middag på hotellets restaurant, som ligger direkte ved stranden og tilbyder en vidunderlig udsigt over havet. Hvis du er nysgerrig efter at prøve noget nyt, er der en række spisesteder langs stranden samt i den nærliggende landsby, hvor du også kan købe lokalt kunsthåndværk og souvenirs.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer