>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Mimpi Resort Menjangan

Kom langt væk fra hverdagens stress og jag på Mimpi Resort Menjangan – et unikt, 4-stjernet resort beliggende ved de hellige, varme kilder ved Banyuwedang på grænsen til West Bali Nationalpark.

På det flotte og charmerende familieejede resort sætter de en ære i at give dig en unik oplevelse i et af Balis endnu relativt ukendte hjørner og gør alt for at imødekomme dine ønsker og behov.

Her får du faciliteter og gæstfrihed i verdensklasse med et lokalt og intimt touch.

De naturskønne omgivelser, den indbydende swimmingpool og de varme kilder er uden tvivl hovedattraktionerne på Mimpi Resort Menjangan. Her er der rig mulighed for at slappe af, komme helt ned i gear og dyrke tosomheden.

I spaafdelingen, Mimpi Spa, kan du forkæle dig selv med et afslappende urtebad, en balinesisk massage, thai-massage eller andre lækre spabehandlinger. Spaområdet er opført med lokale og naturlige materialer, og alle produkter, som bruges i behandlingerne, er naturlige og lavet af friske ingredienser.

Mimpi Resort Menjangan råder desuden over en privat køkkenhave, som leverer økologiske frugter og grøntsager til brug i restauranten The Sunset Beach, som ligger direkte ved havet med en storslået udsigt over vandet.

Den hyggelige atmosfære i restauranten indbyder til lange aftener med lækre drinks og gode snakke. Her kan du nyde den storslåede solnedgang med en kop kaffe, en lækker middag under stjernerne eller en forfriskende cocktail fra den hyggelige, nedsænkede bar i midten af restauranten.

Værelserne på Mimpi Resort Menjangan er pæne og hyggeligt indrettede med et charmerende miks af balinesisk arkitektur, komfort og naturlige materialer.

På alle værelser findes et delvist udendørs badeværelse med gratis toiletartikler og en rummelig terrasse med loungemøbler, hvor du kan slappe af og nyde de fantastiske omgivelser. Desuden er der gratis wi-fi, safebox, aircondition, minibar, TV og elkedel på værelset. Det er muligt at booke connecting rooms på Mimpi Resort Menjangan.

Dobbeltværelse med morgenmad fra
60 DKK
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.

Vejr og klima