>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Pearl of Trawangan

Pearl of Trawangan er et tropisk paradis beliggende direkte ved den smukke sandstrand på Gili Trawangan.

Her er der rig mulighed for at slappe af med fødderne begravet i det fine strandsand, svømme i det turkisblå hav eller udforske det farverige liv under havoverfladen med snorkel eller dykkermaske.

Hotellet ligger i udkanten af Gili Trawangans pulserende centrum med gåafstand til øens butikker, barer og restauranter, men langt nok væk til at være en fredfyldt oase, hvor du kan komme helt ned i gear.

Pearl of Trawangan byder på et fantastisk lækkert poolområde med udsigt over det smukke hav og Rinjani-vulkanen på Lombok.

Her kan du slappe af på de behagelige liggestole, tage en dukkert i den indbydende swimmingpool eller nyde en forfriskende drink i den hyggelige poolbar.

Vil du have endnu mere ro og luksuriøs stemning, kan du tilbringe dagen ved den mindre swimmingpool med jacuzzi, som ligger gemt lidt væk i den tropiske have.

Efter en skøn dag i solen kan du forkæle dig selv med en afslappende massage i hotellets spaafdeling eller nyde en velsmagende middag i hotellets restaurant ved stranden.

Under dit ophold på Pearl of Trawangan bor du i en hyggelige hytte med terrasse, hvor du kan nyde de idylliske omgivelser.

Alle værelser er indrettet med naturlige materialer som træ og sten og byder på en charmerende kombination af eksotisk, balinesisk charme og vestlig komfort.

Her finder du blandt andet aircondition, TV, hårtørrer, wi-fi, mulighed for at lave kaffe og te, gratis flaskevand, køleskab og safebox – alle de faciliteter, du har brug for under dit ophold på Gili Trawangan.

Vejr og klima