>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Prama Sanur Beach Hotel Bali

Prama Sanur Beach Hotel Bali er et femstjernet hotel beliggende ved Mertasari Beach i Sanur, som er en af de mest populære turistdestinationer på Bali. Fra hotellet er der cirka fem kilometer til byens centrum.

Hotellet er meget miljøvenligt og ligger i dejlige omgivelser, omgivet af en tropisk have. Hotellet har sit eget private strandafsnit, som der selvfølgelig er direkte adgang til.

På hotellet er der forskellige faciliteter til fri afbenyttelse under dit ophold, blandt andet en Splash Zone-pool for familier og en lagunepool med tilhørende pool-bar. Desuden er der Watersport Center, hvor du kan prøve kræfter med forskellige vandaktiviteter, samt en spa-afdeling, hvor du eksempelvis kan få en lækker, afslappende massage.

Du kommer bestemt heller ikke til at sulte, mens du bor på hotellet, for der er flere restauranter, som serverer både lokale, indonesiske retter og mad fra resten af verden.

Værelserne på hotellet er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, der er aircondition, safebox, minibar, TV, privat badeværelse og egen balkon eller terrasse.

Vejr og klima