Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Prama Sanur Beach Hotel Bali

Prama Sanur Beach Hotel Bali er et skønt familiehotel direkte ved stranden i Sanur. Børnene vil elske den store swimmingpool og børnepool med vandrustjebaner.

Prama Sanur Beach Hotel Bali

Bali
Prama Sanur Beach Hotel Bali er et meget familievenligt hotel beliggende direkte ved stranden i hyggelige Sanur – en af de mest populære badebyer på Bali. Hotellet ligger i dejlige omgivelser med butikker og restauranter lige uden for døren og har sit eget private strandafsnit, som der selvfølgelig er fri adgang til.
 
På Prama Sanur Beach Hotel Bali findes der et væld af faciliteter for hele familien. Der er blandt andet et vandsportscenter, en skøn lagunepool med tilhørende poolbar samt en stor børnepool med små vandrutsjebaner, som familiens yngste uden tvivl vil elske. Trænger de voksne til forkælelse, har hotellet også en spaafdeling, som byder på afslappende spabehandlinger og massage.
 
Når sulten melder sig, kan I vælge mellem flere forskellige restauranter, som serverer et bredt udvalg af lokale, indonesiske retter og mad fra resten af verden.
 
Værelserne på Prama Sanur Beach Hotel Bali er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse samt balkon eller terrasse, hvor I kan nyde de dejlige omgivelser. Alle værelser har desuden aircondition, safebox, minibar og TV. For familier er der mulighed for connecting rooms.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer