Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Puri Santrian

Bo direkte ved den smukke sandstrand i Sanur på Puri Santrian. Flere swimmingpools, Beach Club Restaurant, spa og meget mere. Få et godt tilbud her.

Puri Santrian

Bali
Puri Santrian er et lækkert og populært 4-stjernet resort beliggende direkte ved den smukke sandstrand i den sydlige del af charmerende Sanur.
 
Stranden i Sanur er lang med fint sand og relativt rolig vand, da stranden ligger beskyttet af et koralrev. Her er altså rig mulighed for at bade for både børn og voksne.
 
I byen findes desuden et væld af restauranter og butikker, og langs stranden er der en hyggelig strandpromenade, hvor det er muligt at gå eller cykle en tur og nyde udsigten over det smukke hav.
 
På Puri Santrian finder du alle de faciliteter, du har brug for, på en badeferie på Bali kombineret med en charmerende, balinesisk atmosfære og enestående service.
 
Resortet er beliggende i en frodig have med flere swimmingpools og børnepool, liggestole, parasoller samt gratis poolhåndklæder.
 
På hotellets Beach Club Restaurant serveres en overdådig morgenmadsbuffet med udsigt over det smukke Indiske Ocean, og til frokost og aften er det muligt at bestille lækre lokale og internationale retter. Du kan også nyde udsigten med et glas vin, en kop kaffe eller en forfriskende cocktail.
 
Aktivitetsmulighederne på Puri Santrian er mange. Prøv for eksempel kræfter med windsurfing, dykning, snorkling og yoga eller lej en kajak eller en cykel og tag på opdagelse i området omkring hotellet. Nogle aktiviteter er mod betaling.
 
Vil du forkæle dig selv, råder hotellet også over en lækker spaafdeling med mulighed for at tilkøbe afslappende spabehandlinger.
 
Værelserne på Puri Santrian er moderne og pænt indrettede med balkon eller terrasse og badeværelse med badekar eller bruser. På alle værelser findes også aircondition, wi-fi, safebox, TV, hårtørrer, minibar (mod betaling), elkedel samt mulighed for at lave kaffe og te. Det er muligt at booke connecting rooms til familier.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer