Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Sakti Garden Resort & Spa

Oplev autentisk charme på Sakti Garden Resort & Spa. Moderne værelser, spa-forkælelse og kulinariske eventyr. 10 minutters gang til centrum og Ubud Monkey Forest.

Sakti Garden Resort & Spa

Bali
Velkommen til det charmerende og autentiske Sakti Garden Resort & Spa. Resortet er ideelt placeret i hjertet af Ubud, omgivet af frodig natur og blot 10 minutters gang fra byens centrum samt 10 minutters kørsel til Ubud Monkey Forest.
 
Du indkvarteres i hyggelige og moderne værelser, der skaber en behagelig og autentisk oplevelse med træmøbler og farverige tekstiler. Værelserne er udstyret med aircondition, TV, sikkerhedsboks og wifi. Du kan også slappe af på terrassen eller balkonen, hvorfra du kan nyde udsigten til den tropiske have.
 
Resortet byder på faciliteter som en spa, hvor du kan forkæle dig selv med massage eller andre lækre behandlinger. Der tilbydes også forskellige aktiviteter på resortet, herunder danselektioner, yoga klasser, træskærerworkshops, madlavningskurser og malerkurser.
 
Forkæl dine smagsløg med kulinariske eventyr i restauranten, hvor friske, lokale ingredienser forvandles til autentiske balinesiske og internationale retter. Det udendørs spiseområde lader dig nyde dine måltider med udsigt til poolen og den fantastiske natur.
 
Velkommen til Sakti Garden Resort & Spa, hvor du kan skabe uforglemmelige minder under dit ophold.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer