Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Taksu Sanur Hotel

Nyd udsøgt komfort i de moderne værelser, tag en forfriskende dukkert i poolområdet og smag på autentiske balinesiske retter. Oplev en uforglemmelig ferie ved Balis smukke Sanur Beach.

Taksu Sanur Hotel

Bali
Velkommen til Taksu Sanur Hotel - et enestående hotel beliggende i hjertet af Sanur, i gåafstand fra den fantastiske Sanur Beach.
 
Her kan du nyde en forfriskende svømmetur i det indbydende poolområde eller forkæle dig selv med lækre spa-behandlinger. Det søde personale står klar til at imødekomme dine behov og sikre, at din tid på Taksu Sanur Hotel er fyldt med komfort og velvære.
 
Du bor i rummelige og moderne værelser, som er indrettet med en dobbeltseng og moderne faciliteter som aircondition, TV, minibar og en sikkerhedsboks. For familier er der mulighed for at booke et familieværelse med en dobbeltseng og to enkeltsenge.
 
Når sulten melder sig, inviterer restauranten og baren dig på en kulinarisk rejse. De dygtige kokke præsenterer autentiske balinesiske retter og internationale lækkerier med udsigt til den fortryllende natur omkring dig.
 
Uanset om du planlægger en romantisk ferie eller en mindeværdig familieferie, garanterer Taksu Sanur Hotel, at hvert øjeblik af dit ophold bliver uforglemmeligt.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer