Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

The Lovina Bali

The Lovina Bali er et skønt hotel med swimmingpool direkte ved stranden i Lovina. Se billeder af hotellet og få et uforpligtende tilbud her.

The Lovina Bali

Bali
The Lovina Bali er et lækkert, 4-stjernet hotel beliggende direkte ved den smukke, sorte sandstrand med en fantastisk udsigt over Balihavet. Her får du den perfekte kombination af luksuriøse faciliteter og afslappet, balinesisk charme. Hjertet af resortet er uden tvivl den 200 meter lange sandstrand og det hyggelige poolområde med behagelige solsenge og parasoller samt en skøn udsigt over havet.
 
Her kan du nyde solen, tage en dukkert eller læse en god bog i skyggen omgivet af frangipani-træer og tropiske planter.
 
Vil du have sved på panden, kan du få pulsen op i træningsrummet, og trænger du til forkælelse, kan du nyde en afslappende massage i Body Tonic Spa, som byder på et bredt udvalg af behandlinger i naturlige og autentiske omgivelser – det perfekte sted at nyde roen og komme helt ned i gear efter en oplevelsesrig dag.
 
Hotellet tilbyder desuden børneklub, roomservice og butler-service (nogle mod betaling).
 
Når sulten melder sig, har The Lovina Bali noget for enhver smag – fra lækre pizzaer, friskfanget fisk og internationale retter med et strejf af Bali til candlelight dinner på stranden med mad fra den overdådige strandbuffet.
 
Derudover har du mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af forfriskende cocktails og vine i hotellets Beach Bar, hvor du også kan nyde den hyggelige stemning og den legendariske solnedgang over Balihavet.
 
Under dit ophold på The Lovina Bali bor du i et rummeligt værelse med terrasse eller balkon og udsigt over frodige rismarker og betagende bjerge.
 
Alle værelser er pænt og moderne indrettet med eget badeværelse, behagelige senge, opholdsområde, safebox, minibar, mulighed for at lave kaffe og te, hårtørrer, TV og dvd-spiller.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer