Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Hotel Paradisus Los Cayos

Hotel Paradisus Los Cayos

Cuba
Velkommen til paradis!
 
Hotel Paradisus Los Cayos er et vidunderligt, 5-stjernet all inclusive-hotel beliggende direkte ved den smukke, lavvandede strand på idylliske Cayo Santa Maria. Her finder du, foruden kridhvidt sand og krystalklart vand, både solsenge, parasoller, vandsportsaktiviteter og en hyggelig beach club – kort sagt alt, du har brug for på en afslappende badeferie.
 
På Hotel Paradisus Los Cayos er det dejlige poolområde med svajende palmer og masser af liggestole det naturlige samlingspunkt. Der findes også en børnepool for familiens mindste samt en voksenpool på eksklusive Royal Service – en separat afdeling forbeholdt voksne over 18 år.
 
Foretrækker du at der sker lidt på din badeferie, er der rig mulighed for sjove aktiviteter på hotellet. Du kan for eksempel prøver kræfter med dykning eller sejlads, eller du kan få pulsen op på tennisbanen eller i hotellets træningsrum.
 
Hotel Paradisus Los Cayos byder også på et bredt udvalg af restauranter og barer, som serverer alt fra velsmagende cubanske, caribiske, orientalske og internationale retter til lækre smoothies og farverige cocktails.
 
På Hotel Paradisus Los Cayos bor du som udgangspunkt i en lys og rummelig juniorsuite med dobbelt- eller enkeltsenge, sovesofa, skrivebord og badekar samt badeværelse og en dejlig terrasse med udsigt over haven. Alle suiter har desuden wi-fi, tv, minibar, mulighed for at lave kaffe/te samt aircondition. Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere til havudsigt eller direkte pooladgang. Det er også muligt at opgradere til en juniorsuite i den eksklusive Royal Service-afdeling, som er forbeholdt voksne over 18 år.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskel: -6 timer