Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Hotel Sol Cayo Santa Maria

Hotel Sol Cayo Santa Maria

Cuba
Hotel Sol Cayo Santa Maria er et lækkert all inclusive-hotel, som ligger på øen Cayo Santa Maria, der er et idyllisk paradis med kridhvide, uspolerede sandstrande, krystalklart vand og gode snorklemuligheder.
 
Hotellet, som er for gæster fra 16 år og opefter, er renoveret i 2022 og fremstår i dag pænt med et stort, lækkert poolområde med flere swimmingpools, høje palmer samt solsenge og parasoller til fri afbenyttelse.
 
Fra Hotel Sol Cayo Santa Maria er der desuden direkte adgang til den dejlige sandstrand, hvor du kan slappe af på en solseng, tage en dukkert i det krystalklare vand eller kaste dig ud i sjove vandsportsaktiviteter som snorkling, windsurfing eller dykning. Foretrækker du at blive på land, kan du spille volleyball, basketball eller tennis, få pulsen op i træningsrummet eller lægge vejen forbi hotellets spa, som tilbyder afslappende massage- og spabehandlinger, som får dig helt ned i gear.
 
Når sulten melder sig, kan du vælge mellem flere forskellige restauranter, som serverer velsmagende retter fra det internationale, italienske og cubanske køkken. Du kan også nyde en lækker barbecue direkte ved stranden med en formidabel udsigt over havet.
 
Der er også flere barer på Hotel Sol Cayo Santa Maria, som byder på farverige cocktails, kolde øl og velsmagende kaffe. Flere gange om ugen arrangeres desuden aftenunderholdning i form af for eksempel livemusik og shows. Skal der ske endnu mere, kan du besøge Plaza Turística Las Dunas, som ligger ca. 800 meter fra hotellet og byder på hyggelige souvenirbutikker, flere spisesteder, en bowlingbane og et mindre diskotek.
 
På Hotel Sol Cayo Santa Maria bor du i pæne og moderne standardværelser med plads til max 3 personer. Alle værelser har eget badeværelse med bruser, aircondition, wi-fi, tv og en balkon eller terrasse, hvor du kan nyde udsigten til den frodige have. Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere til havudsigt.
 
Flytter du badeferien til Cayo Santa Maria, har du ca. 6 timers transfer til lufthavnen. Det betyder, at du skal af sted fra hotellet ca. 9 timer før afrejse. Vær også opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskel: -6 timer