Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Hotel Sol Palmeras

Hotel Sol Palmeras

Cuba
Hotel Sol Palmeras er et stort og lækkert strandhotel beliggende direkte ved den dejlige, finkornede sandstrand ved Varadero. Her får du hvide sandstrande, svajende palmer og turkisblå vand så langt øjet rækker.
 
Hotellet har også et skønt poolområde med indbydende swimmingpools, en poolbar og masser af liggestole, hvor du kan slappe af og nyde solen.
 
Foretrækker du, at der sker lidt mere, er der mulighed for at snorke eller dykke, sejle katamaran eller kajak, låne en vandcykel, tage et spil tennis eller få pulsen op i træningsrummet. Hotel Sol Palmeras ligger også tæt på Varadero Golf Club – Cubas eneste 18-hullers golfbane. For familiens mindste er der international børneklub, separat børnepool og en fin legeplads.
 
Når sulten melder sig, kan du på vælge mellem et bredt udvalg af restauranter, som byder på lækre internationale, italienske, asiatiske, mexicanske og cubanske retter. Hotellet har også en lækker juicebar, en isbutik samt flere barer, som serverer farverige cocktails og tropiske drinks i smukke omgivelser. Flere gange om ugen er der desuden aftenunderholdning med for eksempel livemusik eller djs og mulighed for at danse.
 
På Hotel Sol Palmeras bor du i pæne standardværelser med eget badeværelse og en balkon, hvor du kan nyde det dejlige klima og udsigten til den grønne have eller poolen. Alle værelser har desuden aircondition, wi-fi og tv. Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere til en juniorsuite med separat soveværelse og pooludsigt. Havudsigt er ikke muligt på Hotel Sol Palmeras.
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskel: -6 timer