Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Iberostar Parque Central

Hotel Iberostar Parque Central er et femstjernet hotel beliggende meget centralt i hjertet af det gamle koloniale Havana. Hotellet er omgivet af berømte bygninger og seværdigheder som Capitolio, Garcia Lorca Theatre og Museum of Modern Arts. Ligeledes er der ikke mere end 300 m til den berømte gade Calle Obispo, hvor du finder både butikker og restauranter. En gåtur på 10 minutter tager dig til Malecón, som er den 8 km lange mur, der går langs med vandet.

Hotellet har en høj standard og er derfor et af de tre bedste hoteller i området.

Iberostar Parque Central består af ti moderne indrettet værelser, som er meget rummelige og lyse. Værelserne er indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, der er aircondition, TV, en safebox, eget badeværelse og mulighed for tøjvask. 
Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset. 

På hotellets øverste etage finder du en lækker swimmingpool med solterrasse, som du naturligvis frit må benytte under dit ophold. Ønsker du sved på panden, kan du også bruge hotellets veludstyrede fitnesscenter.

Hotellet består også af flere restauranter og barer, hvor du kan få serveret forskellige menuer og snacks.