Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central

Cuba
Iberostar Parque Central er et pænt og elegant, 5-stjernet hotel beliggende i centrum af Havana med gåafstand til populære seværdigheder, restauranter og barer, fx charmerende La Bodeguita del Medio.
 
Hotellet består af to dele – den gamle, historiske bygning i klassisk kolonistil samt en nyere, moderne bygning. Begge dele har en dejlig tagterrasse med swimmingpool, liggestole og en poolbar, hvor du kan nyde en forfriskende cocktail og den fantastiske udsigt over Havana.
 
På hotellet findes også et træningsrum samt en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende massage efter en lang og oplevelsesrig dag, og når sulten melder sig, kan du vælge mellem flere restauranter, som serverer velsmagende cubanske og internationale retter. Der er også rig mulighed for at nyde et glas rom, en cubansk cigar, en kop kaffe eller en traditionel, cubansk daiquiri i en af hotellets hyggelige barer.
 
På Iberostar Parque Central bor du i pæne og hyggelige dobbeltværelser med tv, aircondition, minibar, safebox og oplukkelige gulv-til-loft vinduer. Uanset om du bor i den historiske eller den moderne del af hotellet, har du naturligvis adgang til begge bygningers faciliteter.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskel: -6 timer