Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Al Bandar Rotana Creek Dubai

Al Bandar Rotana Creek Dubai er et femstjernet hotel, der ligger i den nordlige del af Dubai, tæt ved Dubai Creek.

Receptionen er døgnåben, så du som gæst altid har mulighed for at få hjælp.

Hotellets pool er åben året rundt, og i pool-området er der liggestole og parasoller til fri afbenyttelse samt en poolbar, der serverer drikkevarer og snacks.

Når sulten melder sig, kan du besøge en af de fem forskellige restauranter på hotellet, og i baren kan du få lækre, smagfulde drinks og andre drikkevarer.

Der er 190 værelser og suiter på Al Bandar Rotana Creek Dubai. De har alle en fantastisk udsigt til enten byen eller kanalen og er stilfuldt indrettet med flotte faciliteter. Her finder du gode senge, wi-fi, TV, mulighed for at lave kaffe og te, minibar, safebox, hjemmesko og naturligvis eget bad/toilet med hårtørrer og badekåbe. På Al Bandar Rotana Creek Dubai er der daglig rengøring.

Hotellet ligger tæt på både Dubai Creek Golf & Yacht Club og Dubai Dolphinarium at Creek Park. Der er lidt længere til byens andre store seværdigheder som Burj Kalifah, Dubai Marina og lignende - men det er muligt at tage en taxa eller hoppe på en af byens mange hop on-hop off-busser.

Vejr og klima