>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Dubai
 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Trygt & sikkert

Rejs i hele verden
Udenrigsministeriet fraråder ikke længere rejser pga. risiko for smitte med COVID-19. Rejsevejledningerne er derfor igen baseret på den generelle sikkerhedssituation i landet.

Fuld refundering
Du kan frit afbestille din rejse og få alle dine penge tilbage, hvis Udenrigsministeriet 14 dage før afrejse har givet dit rejsemål rød farve i deres rejsevejledning.

100 % sikkerhed
Vi er medlem af Danmarks Rejsebureauforening og naturligvis også af Rejsegarantifonden. Det betyder, at din pakkerejse altid er dækket – både før og under rejsen.

5 gode grunde til at rejse til Dubai med Flamingo Tours

 •  1. Direkte fly

  Når du booker en rejse til Dubai med Flamingo Tours, flyver du altid med direkte fly. Så slipper du for mellemlandinger og unødig ventetid på rejsen og kan i stedet bruge tiden i Dubai.

 •  2. Privat transfer

  Hos Flamingo Tours er privat transfer til og fra lufthavnen altid inkluderet. Så slipper du for at sidde i en tætpakket bus sammen med masser af andre rejsende, og du kan køre direkte til hotellet uden at stoppe ved andre hoteller på vejen.

 •  3. Bagage inkluderet

  Vi synes, det er en selvfølge, at man har brug for at medbringe bagage, når man skal på ferie, og vi bryder os ikke om skjulte udgifter, som pludselig kommer oveni, når man er ved at bestille en rejse. Derfor er bagage altid inkluderet i prisen hos Flamingo Tours.

 •   4. Skarpe priser

  Vores mål er altid at give vores kunder maksimal valuta for pengene. Du finder derfor ikke nødvendigvis de billigste og mest skrabede hoteller i Dubai hos os, men vi garanterer dig den absolut skarpeste pris på de skønne kvalitetshoteller, vi samarbejder med.

 •   5. Fleksibilitet

  Når du booker en rejse hos Flamingo Tours, er det altid med rutefly. Det giver maksimal fleksibilitet og gør det muligt at justere for eksempel afrejsedag og rejselængde, så det passer præcist til dine ønsker.