Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah er et firestjernet hotel, som ligger på den nordøstlige del af The Palm Jumeirah.

Hotellet har sin egen sandstrand, som der er direkte adgang til for hotellets gæster, og ikke langt fra hotellet er der en vandpark, som giver mange timers sjov og underholdning for vandhunde i alle aldre. På hotellet er der ligeledes et større poolområde med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse samt en pool-bar, som serverer kolde drinks i varmen. Der er egen pool til børnene - og hvis de vil, kan de deltage i nogle af de aktiviteter, som børneklubben arrangerer.

Har du brug for at få pulsen op og sved på panden, kan du benytte fitnesscentret, som har åbent 24 timer i døgnet.

På Aloft Palm Jumeirah er der flere restauranter med et bredt udvalg fra både buffet og a la carte-menu. I hotellets bar er der musik, drinks og snacks, som du kan få med "to go", hvis du ønsker.

Der er 206 værelser på hotellet, og de er alle indrettet i en moderne og luksuriøs stil. Værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt eget badeværelse. Desuden finder du på hvert værelse aircondition, safebox, TV, kaffe- og tefaciliteter og wi-fi.

Fra hotellet er der godt en halv times kørsel, evt. i taxa, ind til Dubai centrum, hvor der er utallige muligheder for shopping og besøg på restauranter, barer mm. Fra hotellet kan du også tage en taxa til Burj Kalifah eller en af de andre store seværdigheder i byen.

Vejr og klima